Sıkıntı hala düzelmemiş :D ss lerdeki gibi yazdığım gözükmüyor renkden dolayı ve armaya yerine sol tıkayınca yeşil gözükyüyor varsayılanlara döndürdü sanıyordum temadan birini seçince bu renkleri temayı falan her şeyi varsayılan yapmayı bilen var mı baya bi baktım hiçbir şekilde düzeltemedim şurayı.
Monitörümün(Dell g2723h) kaç hz olduğunu biliyorum, Kaç ms olduğunu kontrol etmek istiyorum aida61, hwinfo gibi programları indirdim fakat orada kaç ms olduğuna dair bilgiler yazmıyor, nasıl kotrol edebileceğime veya test edip görebileciğimi bilen biri varsa güzel olur.
sanırım temayla alakalı hiç karıştırmama rağmen böyle oldu temayı değiştirince düzeldi, resimdeki özel temayı kullana basınca yine siyahlı sarılı şeye geri dönüyor siz de bi dener misiniz siyahlı sarılı oluyor mu teşekkürler.
1700010809
biri deneseydi ya sırf bende mi oluyo anlardım :(
Yeni bir monitör aldım Dell g2723h sitesinden en güncel driverı varmış indiriyim dedim, ayarları karıştırırken önüme hiçbir şey yapamadığım bir ekran geldi kapatmayı denedim olmadı, bilgisayarı düğmesinden kapattım açtığımda ise ekranım screenshotdaki gibi gözüküyo güvenli moddaymış gibi sanki...
hocam 27 inç almaya karar verdim bunun 27 inçi olsa alabilirdim
1699264147
epey iyidir ama yine de başına bir şey gelirse benden bilme, istediğin donanımları karşılaştırabliyorsun ve satın alabileceğin siteleri fiyatlarıyla sana listeliyo.
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor-p-HBCV00003O1V6R?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&wt_pc=epey.c.c.c
Bu monitör de çok iyi gibi duruyo aklımı çok karıştırdı ikisi arasında kaldım
Arkadaşlar 24 inç 5-10k arası en iyi monitörü almam lazım varsa tavsiyeleriniz
oynadığım oyunlar : rdr, cyberpunk, frostpunk, apex legend, r6, lol ,cs2, sons of the forest, forza 5
Bu güzelmiş baya 24 inç'in üstüne çıkmadan başka güzel bir şeyler var mı kaliteli 4k özellikleri falan olan çok bilmiyorum neylerin önemli olduğunu bir monitörde.
1697407359
Hocam pardon 20 ile 22 inç arası bir şey bakarsan çünkü masada yer yok