Arama sonuçları: *

1. C

Bilgisayar Topluyorum önerilerinizi bekliyorum.

En olmadı Psulu alıp ekstra psu alıp kendi psusunu satabilirim.Teşekkürler.
  2. C

Deltayı o zamanki bütçeme bağlı olarak tercih listeme ekledim.Kullandığın VK 3301i önerirmisin? 1592379758 Teşşekkürler önerin için.
  3. C

Yanlış bakmışım düzelttim ama yine de teşekkürler. Şuanda net büt bir bütçe yok ama 4500 Tl civarı diyebilirim. 1592379469 Ram eklemeyi ileri zamanlarda düşünüyorum.Kasa için önerin varsa bekliyorum.Teşekkürler.
  4. C

4133 İÇİN XMP profili değiştirmek dışında herhangi bir işlem gerekiyor mu ?
  5. C

B450M S2H ve MSI B450M-A Pro Max arasında kaldım.Kasayı alırkenki fiyatlarına bağlı olarak tercih yapacağım. Ssd ve Hdd konusunda da Mevcut laptumda ssd olduğu için kasayı alırken karar vereceğim (belki laptoptan çıkarır kasaya takarım diye) Hdd temsili. Kasa önerin varsa bekliyorum teşekkürler.
  6. C

Monster Notebook mu, Toplama mı?

10 Senedir laptop kullanıp oyun oynayan biri olarak önerim eğer sürekli seyehat etmiyorsan oyun için laptop mantıksız.Laptopa vereceğin bütçeyle daha iyi bilgisayar toplayıp üstüne gayet düzgün ekipman dizebilirsin.
  7. C

Arkadaşlar sistemi güncelledim. Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Şuanda zaten temsili olarak ekledim ama yine de teşekkürler.
  8. C

Bir tık pahalı gibi geldi ama bütçeme uyugn gelirse düşünebileceğim kasalar teşekkürler. 1592378217 Teşşekürler. 2sinin arasında kalıp asusu 4400mhz desteklediği için tercih etmiştim ama msi pro maxi ekliyorum şuanda.
  9. C

Açıkçası şuanda net bir bütçem yok. Dediğim gibi 1-1.5 ay sonra her şey daha çok netleşicek ama kafamdaki bütçe 550-650 Tl arası kasa ve psu için. 1592377834 Çok teşşekkürler listeme ekledim. Çok teşekkürler ekliyorum listeme.
  10. C

Psu konusunda ben de emin değildim zaten. 1650S veya Psu önerin varsa bekliyorum. Çok teşekkürler.
  11. C

Teşekkürler önerilerin için 1650 için önerebileciğin marka vs var mıdır? Benim belirttiğim anakart ile sizin önerdiğiniz anakartlar arasındaki farklar nedir? Kasayı almama yaklaşıkk 1-1.5 ay var SSD konusuna kasayı alırken karar vericem. Şuanda zaten aktif kullandığım Dizüstümde ssd mevcut...
  12. C

Merhaba Arkadaşlar Bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Önceki Halini önerilerinize göre Güncelledim. öncelikle şuandaki kafamda sistemden bahsedeyim; MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 16MB Cache Soket AM4 12nm İşlemci YD1600BBAFBOX Galax Nvidia...
Top Bottom