Neler Yeni

Monster Notebook mu, Toplama mı?

Monster mi, Toplama mı?

• Oy kullanan toplam üye
    30
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
VOLKAN
20200617_091432.jpg
20200617_091419.jpg

Hangisi oyun açısından daha verimli olur ve uzun yıllar kullanılabilir?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Masaüstü daha uzun ömürlü ve oyun için daha uygun olur tabii ama ben laptop dan yanayım çünkü istediğim yere götürebiliyorum.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

RmzDayi

80+ Silver
kullanım amacın nedir ?
Monster kullandım uzun süre, kasa kalitesi iyi değil. Ama sistem bileşenleri ve soğutması çok iyi. Bileşen ekleme çıkartma yaptığında garanti dışı kalmıyor. Ben ram vs ssd ekleme yapmıştım. 6 ayda bir temizlik için servise gönderdim termal macun ve genel temizliğini yapıp gönderdiler. Hatta ne olduğunu bilmiyorum bence sorunsuzdu ama klavyemi yenilemişlerdi. Eğer yine leptop alacak olsam kesinlikle monster alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
VOLKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanım amacın nedir ?
Monster kullandım uzun süre, kasa kalitesi iyi değil. Ama sistem bileşenleri ve soğutması çok iyi. Bileşen ekleme çıkartma yaptığında garanti dışı kalmıyor. Ben RAM vs SSD ekleme yapmıştım. 6 ayda bir temizlik için servise gönderdim termal macun ve genel temizliğini yapıp gönderdiler. Hatta ne olduğunu bilmiyorum bence sorunsuzdu ama klavyemi yenilemişlerdi. Eğer yine leptop alacak olsam kesinlikle monster alırdım
Genellikle oyun amaclı kullanmayı düşünüyorum.

RmzDayi

80+ Silver
Genellikle oyun amaclı kullanmayı düşünüyorum.

Güzel cihazlar, ama her yerde oyun oynayayım dersen evet leptop, ama daha çok perfosmans alayım ve sistemi belirli zamanlarda güncellemek isterim yaparım dersen tabi ki masaüstü toplamak mantıklı olur. Bunun cevabını verirsen daha mutlu olursun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
VOLKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim için metin2 açması önemli, 9 10 hesap açması gerekmekte, zevk için oynamıyorum para kazanmak için, su anki sistemim 1 taneden fazla metin2 açamıyor. Topladığım pc ile en az 6 hesap açması lazım günlük 60 70 tl kazanabileyim. Metin2 için masaüstü daha iyi diyorlar.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Laptop kullanmis biri olarak soyleyeyim gercekten durmadan seyahat etmiyorsanız kesinlikle toplama daha iyi

CarpeDiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Aslan
10 Senedir laptop kullanıp oyun oynayan biri olarak önerim eğer sürekli seyehat etmiyorsan oyun için laptop mantıksız.Laptopa vereceğin bütçeyle daha iyi bilgisayar toplayıp üstüne gayet düzgün ekipman dizebilirsin.

Top Bottom