Arama sonuçları: *

1. H

Kulaklık İade Edilir mi?

İncehesap ile iade konusunda sorun yaşayan çok fazla insan var. Biraz göz atınca öğrendim bunu. Sizce bendeki kulaklığın iadesini kabul ederler mi? Elbette müneccim değilsiniz bunu bilemezsiniz ama başkalarından fikir almak bir nebze iyi oluyor.
  2. H

Kulaklık İade Edilir mi?

Arkadaşlar Gamepower Warlord model kulaklık aldım fakat kulaklıktan cızırtı sesi geliyor. Sanırım garanti ile olacak iş değil zaten garantiyi sağlayan firmaya da ulaşılamıyor orası ayrı konu. Memnun kalmadım kulaklıktan ve iade etmek istiyorum fakat incehesap iade şartlarında ürün ayıplı durumda...
  3. H

Gamepower Warlord Cızırtı Sesi

@Yasin Çelik reis ben yanlış tuşluyormuşum numarayı iade edeyim desem kabul ederler mi hiç bilmiyorum sonuçta kulaklığı kutusundan çıkardım ve kulağıma taktım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  4. H

incehesaptan almıştım ve incehesabın telefon numarası yok internette xD faturanın üzerindeki numarayı arıyorum böyle bir numara yok diyor
  5. H

reis beklerim beklemesine fakat indirime girmezse boşuna beklemiş olurum 1592385284 bu arada iade edebiliyor muyum dün test amaçlı 2 3 saat kullandım
  6. H

şu anda önerebileceğiniz ne var 250tl civarı
  7. H

bağımsız çalışıyor zaten bildiğim kadarıyla 1592384304 incehesap gaming gecesinde 250tlye aldım 250tlye daha iyi bir kulaklık da bulabileceğimi düşünmüyorum
  8. H

çok teşekkürler deneyeceğim fakat sesi kulaklıktan kısınca bir şey değişmiyor
  9. H

kulaklığın sesini tamamen kısınca bile cızırtı sesi geliyor ışıklandırmadan geliyor gibi hissettiriyor mod değiştirdikçe sesin geliş biçimi de değişiyor renklerin yanıp sönüşüne veya dönüşüne göre
  10. H

bu arada ışıklandırmadan gelmiyormuş ses deneyeyim dedim şimdi bilgisayar açılırken açılış ekranında hiçbir ses gelmedi açıldıktan sonra başladı yine de tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum her neyse iade etmeye gerek var mı normal diyorsunuz değil mi?
  11. H

Gamepower Warlord model kulaklık aldım kulaklık her şeyiyle çok güzel fakat bir sıkıntısı var. Kulaklıktan hafif bir cızırtı sesi geliyor. Bu ses oyun oynarken de geliyor fakat fark edilmiyor. Başta dipses olduğunu düşünüyordum ama kulaklığın renk modlarıyla oynarken farkına vardım ki ses...
Top Bottom