Arama sonuçları: *

1. A

ETH minerstat mining overclock ve güç ayarı

nasıl yapmam gerekiyorki zaten overclock versiyon ekran kartım son gücünde kullanıyor ama enerji tüketimini aza indirmek istiyorum
  2. A

ETH minerstat mining overclock ve güç ayarı

arkadaşlar bir süredir minerstat dan eth kazıyorum bugün ilk ödememi oladım sorum şu ''rtx 2070süper var bununla daha fazla kazıp daha az güç harcamam için ne yapmam gerek?'
  3. A

YAYINDA FPS DÜŞÜŞÜ

fps dropları yaşamıyorsan fps düşüklüğün normal tabi warzone son 2 büyük güncelleme ile 30 gb lık verdi bunları ve hava sıcaklığını göz önüne aldığımızda oyunda grafik ayarlarını düşürebilirsin oyun zaten sıkıntılı ve yeni diyebiliriz mangal yaptırır :D 1592584220 istersen birde oyunu silip...
  4. A

Overclock için acil yardım AMD ryzen

nasıl yapılıyor bios tan overclock ömrü kısalırsa yanisini alırım sorun yok
  5. A

Overclock için acil yardım AMD ryzen

AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 işlemcim var overclock nasıl yaparım hangi hız ve hangi voltaj değerlerini vermeliyim ? anakart: Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX güç kaynağı: Fsp Hydro HD700 700W 80+ Bronze Power Supply soğutma: Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB...
  6. A

vsync sorunu

alakası yok ya monitör ayarlarını sıfırla ekran kartı ayarlarınıda sıfırla zaten 75 hz diyorsun 60 ile 75 arasında gözle görülür bir fark yok bi bak sonra hala düzelmediyse oyun ayarlarını sıfırla görüntü ayarlarını yalnızca
  7. A

AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 Overclock nasıl yaparım

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB CPU Sıvı Soğutma 1592565110 internetten hiçbiyerde bulamadım bu anakart ile overclock yapımını ? 1592565325 Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB CPU Sıvı Soğutma
  8. A

vsync sorunu

ekran kartının ve monitörünün girişlerini kontrol edermisin ?
  9. A

vsync sorunu

ekran kartı yazılımından vsync yi kapatım açmayı dene bendede oluyordu bazen yazılım algılayamıyor ekran kayması ve masaüstünde 10 fps gibi oluyor
  10. A

Udemy'den kurs alınır mı ?

forumda yeniyim özelden falan yazabiliyormusun yada buraya atıyım ?
  11. A

xiaomi mi wifi güçlendirici ne işe yarıyor

3 senedir sorunsuz kullanıyorum ister kablolu bağlantı yap ister kablosuz kablosuz ping yüksek çıkıyor kablolu bağlantı yapabiliyorsan modem yanında gibi kullanırsın
  12. A

YAYINDA FPS DÜŞÜŞÜ

yayını kaç p veriyorsun ?
  13. A

Udemy'den kurs alınır mı ?

alınır zaten düzenli ve en mantıklı yerden başlanıp anlatıyorlar istersen 12 tl indirim kuponum var verebilirim
  14. A

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB CPU Sıvı Soğutma
  15. A

AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 işlemcim var overclock nasıl yaparım hangi hız ve hangi voltaj değerlerini vermeliyim ? anakart: Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX güç kaynağı: Fsp Hydro HD700 700W 80+ Bronze Power Supply
  16. A

overclock ve sistem için tavsiyeler

eyvallah aradığım cevap
  17. A

bu parçaların hepsini olduğu gibi kullansam hiçbir overclock yapmadan işlemcide max kaç ghz görürüm ? 1592404796 nasıl çıkacağız 5 ghz ye anakartı değiştirerekmi ?
  18. A

anakart zaten 650 tl lik bir şey 1300 1600 e kadar alınabilir üst seviye bir şey ama seçenek kısıtlıydı ve baya işimi göreceğini söylediler ve ayrıca herkes bunu tercih ediyormuş bilmiyorum şuanlık sistemden parça çıkartma yada ekleme imkanım yok
  19. A

frekans değeri 4400 diye hatırlıyorum
  20. A

sıvı soğutma konusunda haklı olabilirsin ama şöyle bir şey var 600 tl den her 150 tl arttırdığında bir basamak iyisini alıyorsun çok tahrik edici en son sıvı soğutmaya 2000 lira vereceğim diye normal bir seviyede tuttum amd stock soğutucusundan iyidir :D
Top Bottom