Arama sonuçları: *

1. M

GPU Sıcaklığı Sorunu

bu bölümün fotoğrafını atarmısınız
  2. M

İntel mi AMD Arkada

3. M

İntel mi AMD Arkada

i3 9100f almanı öneririm bütcen düşükse amd yi zorlama intel işlemciler oyunlarda amd den daha iyi oyun oyniyacaksan intel al
  4. M

Çözüldü✓ 1080Ti vs 2070 Süper

1080 ti exteme daha güçlü diye biliyorum oyun testlerine bak hangisi kafana yatarsa al
  5. M

Rx460 + Xeon E5450’li bu sistem nasıl?

150 + alrısın 60 hz monitörün var ise 200 almana gerek yok 60 fps geçmiyeceği için rahat bir şekilde sabit 60 da oynarsın
  6. M

Yardım Kasanın fanları otomatik hızlanıyor

Aerocool Ore Saturn 4 x 12 cm kasam var kasanın fanları rgb ve psu nun IDE bağlantısına bağlı oyuna girince fanlar dönüş hızları yükseliyor psu fan hızını nasıl yüksetiyor mümkünmü ?
  7. M

Çözüldü✓ Ah bu başıma gelenler😣😣

ekran kartına su doldu demişsin nasıl olabilir bu ? suyu anakartın üzerine sepmediyse
  8. M

evet termal petlere kadar herşeyi sökmen gerekiyor yoksa pc kısa devre yapar yana su kalırsa ayrıca ekran kartı deyil anakartında ramlerinde
  9. M

bilgisayar kapali ise bir problem olmaz elektronik parçalar üzerlerinde elektrik akıma yok ise su ile bozulmaz ama parçalar tamamen kurumadan bilgisayarı çalıştırırsan bozulur malesef tamamen kurutmanda çok zordur ekran kartının anakartın ve ram soğutuculu ise sökülebilir tüm parçalarını sökmen...
  10. M

warzone vram usage (ekran kartı sorunu)

sağ üstde yazan 5991yazıyor kullanılan olmasın o
  11. M

Imzadaki sistem kaça satılır?

oyun içinse deymez
  12. M

r7 3700x li sistem 6500 tl yapıyor 5k diyince şaşırdım toplamıştım aradaki fiyat farkına deymez bence boşuna satma
  13. M

imzadaki sistemi bende 1 ay önce ekran kartsız 4k toplamıştım bence gayet normal geldi doların artması ile fiyatların artması normal
  14. M

Hdd pc yavaşlatırmı

bilgisayarda kullandığın depolama birimlerinin ikisinede windows kurulmaz böyle bir şey yoktur windows ssd ye kurulur sizde hdd kullanırsınız örnek olarak c ve d diskleri olarak yazar bilgisayarda c genellikle windows olur sistem çökmesi ve virüs bulaşması durumlarında c temizlenir ve windows...
  15. M

Hdd pc yavaşlatırmı

evet takabilirsin ssd ye windows kurarsan hdd oyunlar vb işler için kullanabilirsin
  16. M

R7 260x 2gb ddr5 ile kasa tamamlama

ekran kartının üstündkile pek bir farkı yok olur
  17. M

Hertz sorunu düzeltmenin bir yolu yokmu

1. masa üstü sağ tık görüntü ayarları 2. aşağıda gelişmiş görüntü ayarları var ona tıkla 3.görüntü bağdaştırıcı özellikleri 4.monitör seç ve ekran görüntüsüni atsana
  18. M

monitörü nasıl 144 hz yaparım

1. masa üstü sağ tık görüntü ayarları 2. aşağıda gelişmiş görüntü ayarları var ona tıkla 3.görüntü bağdaştırıcı özellikleri 4.monitör seç orda hertz yazar onu 144 yap
  19. M

monitörü nasıl 144 hz yaparım

https://urun.n11.com/teshir-monitor/asus-tuf-gaming-vg24vq-236-144hz-1ms-hdmidisplayolu-pikselli-P442524769?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI8dSlhKCQ6wIVwuFRCh2-1QEdEAQYAiABEgIC1_D_BwE bu monitör ise zaten 144 hz öyle gözüküyor
Top Bottom