Neler Yeni

Tuşları basmayan warlock compact garanti sürecine problem çıkarmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Demir
20 gün önce falan gogameshopun trendyol linkinden gamepower warlock compact aldım ve csgo oynarken a ve d heleki d tuşunun basmadığını farkettim basmadığı zaman 4 5 saniye basmıyor ve insanı deli ediyor tuşun basmadığını söyleyerek 5 veya 6. günde iadeye yolladım reddedildi garantiye vermem söylendi.Sizce garanti sürecinde bi problem çıkarmı 250 tllik klavyeyi kenara koydum 20 liralık klavye ile oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir şekilde sıvı vb dökmedim toz girmiştir dedim peçeteyle sildim uzaktan süpürge ile çektim ama yok b ihtimalle mekanik aksamda bi problem var

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
20 gün önce falan gogameshopun trendyol linkinden gamepower warlock compact aldım ve csgo oynarken a ve d heleki d tuşunun basmadığını farkettim basmadığı zaman 4 5 saniye basmıyor ve insanı deli ediyor tuşun basmadığını söyleyerek 5 veya 6. günde iadeye yolladım reddedildi garantiye vermem söylendi.Sizce garanti sürecinde bi problem çıkarmı 250 tllik klavyeyi kenara koydum 20 liralık klavye ile oynuyorum

herhangi bir şekilde sıvı vb dökmedim toz girmiştir dedim peçeteyle sildim uzaktan süpürge ile çektim ama yok b ihtimalle mekanik aksamda bi problem var
W tuşu bozuktu bende gönderdim D tuşunda aynı problem oldu :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen

internetten swich al onlarda skıntı oluyor takımı var garanti bitincede kullanırsın interne cafe de rampe klavylerinde oluyordu hemen deyiştiriyorduk uğraşma bir daha olursa garanti ile bence

robin

80+ Silver
Gamepower kullananların çoğu bundan şikayetçi, bende, oluyor. Kronik bir sorun galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,721
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom