Arama sonuçları: *

1. KendimEnes

Yardım Türk Telekom Modemi hız sorunu

yazımı tam okumadın sanırım. 75 mbps internetim var. sorun wifi de. bir ara kabloluyu laptopumda denedim 70 mbpsyi aldım. ama masaüstüm uzakta olduğu için wifi ile yetiniyorum. wifi de aşırı ping yaşıyorum. indirme hızı 5 ile 10 arasında. bu haksızlık resmen
  2. KendimEnes

Yardım Türk Telekom Modemi hız sorunu

merhabalar. türk telekomun dandirik modemini kullanıyorum birkaç metre uzaklıktaki odama bile doğru düzgün verim alamıyorum. internetim azıcık hızlanır diye 35 mbps den 75 mbps ye çıkardık gene fayda olmadı. kablosuz kullanıyorum. Çünkü kablolu kullanmam imkansız gibi bir şey ailem kablo...
  3. KendimEnes

Yardım Harddiskimin değerleri sizce normal mi?

crystal disk info programından disklerimi bi kontrol edeyim dedim c diskim olan ssd de sorun yok fakat harddiskimi daha alalı 4 5 ay olmasına rağmen kötü ibaresi var. Değerler nasıl sizce? Garantiye göndermeli miyim? Harddisk Seagate ST500DM009 500gb 1621500170
  4. KendimEnes

Öneri Sizce Hangi HDD'yi almalıyım?

gençler 500gb harddisk ihtiyacım var sizce hangisini almalıyım hangisi daha mantıklı? WD 500GB Seagate 500gb
  5. KendimEnes

Yardım Windows logosundan sonra sinyal yok moduna geçiyor

Monitörde görüntüyü nihayet alabildim. Birkaç oyun oynadım ve hiçbir sıkıntı yok. Anlamadığım tek sey ben tvde pc mi kullanamayacak mıyım. Ben hdmi portunu ara sıra tvye bağlayıp 1080p video izlemek için tercih etmiştim ama
  6. KendimEnes

Şuan işteyim dediğim gibi tvye bağlayarak denemiştim. Kabloyu aldım yarım saate eve varınca birde monitör uzerinde deniyecegim. Eğer olmazsa götürücem yapacak bir şey yok 1612803672 Gelişmeleri aktaracağım
  7. KendimEnes

Tanıdığım biri yok malesef
  8. KendimEnes

Ya birtek işlemciyi 2.el almıştım. Ondada sorun olmasın be. Zaten anakart bundan önce almıştım 2.el. onda dolandırıldım. Sıfır anakart almak zorunda kaldım. Şimdi de işlemci bozuksa çıldırırım. Nedir bu dolandırıcılardan çektiğimiz ya
  9. KendimEnes

Evet team wiever ile baglandigimda pcyi görebiliyorum ve kontrol edebiliyorum. Eger donanımsal olsaydı bence bunları yapamazdim. 6 aydır bu forumda pc uzerine birsuru konu açtım. Surekli sorunum çıkıyor bıktım bu sorunlardan istediğim sadece bir pc toplamakti. Bunaldım artik hevesim kursağımda...
  10. KendimEnes

Attım ama düzelmedi
  11. KendimEnes

Güncelleme: sorun hala devam ediyor cevap verebilecek varmı?
  12. KendimEnes

PC hiç yanıt vermiyo bilen varsa yardım edebilirmi

Büyük ihtimalle anakart kısa devre yapiyordur pcnin içinde vida mida kalmasın yada ram slotlarini değiştir
  13. KendimEnes

Tüm urunler sıfır birtek işlemci 2.el anlamadiğim olay neden driver kurunca gidiyor veya algılamıyor. Team viewer ile giriş kontrol edebiliyorum sadece görüntü kaybım var. Pazartesi monit. kablosu gelecek o zaman monitöre deniyecem umarım olur 1612661047 Sorun tvden mi derken monitöre değilde...
  14. KendimEnes

Arkadaşlar apu sistem topladım her şey sıfır birtek 2.el işlemcim ve bu sabah son siparişim olan anakart da gelince sistemi dizmek istedim. Evde monitör için güç kablosu olmadığından tvye baglayarak biraz kullanayım dedim. Fakat driverlari kendi sitesinden indirip kurduktan sonra her açılışta...
  15. KendimEnes

Görüntüyü hdmi dan nasıl alabilirim?

Anakartimda vga ve dvi çıkışı var. Ben ara sıra tvye baglamak istiyorum. Sistemim apu olduğu için size danışayım dedim. Elimde eski tip bir ekran kartı var bunu pcye takıp apuyu kullanabilir miyim? Yani kısaca ekran kartı sadece görüntü vermesi için kullanılacak. Yoksa dönüştürücü falan mı almam...
  16. KendimEnes

Sizce bime gelecek bu kulaklık alınır mı

SteelSeries alcak param olsa keşke
  17. KendimEnes

Ya bazen şey diyorum. Şu zincir marketler neden biraz daha bilindik markalarda indirim uygulamiyorlar? Yani öyle yapsalar daha çok satış yaparlar. Ben alıcam baktım iyi gidiyor kullanmaya devam edicem eğer kulakta ağrı yapiyorsa ses kötüyse iade ederim.
  18. KendimEnes

Gençler 13 ocakta bime bu kulaklık gelcekmiş sizce alınır mı bütçem çok düşük özelliklerini de bırakıyorum aşağıya.
  19. KendimEnes

B350 Plus görüntü vermiyor

Hayır elimde yoktu çünkü
  20. KendimEnes

B350 Plus görüntü vermiyor

Ryzen 3 2200g 1607345753 . 1607346242 Arkadaşlar işlemciyi sordunuz ama cevap vermediniz? 1607346260 Söyledim
Top Bottom