Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Modemi hız sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Enes Sayar
merhabalar. türk telekomun dandirik modemini kullanıyorum birkaç metre uzaklıktaki odama bile doğru düzgün verim alamıyorum. internetim azıcık hızlanır diye 35 mbps den 75 mbps ye çıkardık gene fayda olmadı. kablosuz kullanıyorum. Çünkü kablolu kullanmam imkansız gibi bir şey ailem kablo karmaşasa olmasını istemediği için koridordan geçiremiyorum. biraz internetten araştırdım ama pek etkili bir çözüme ulaşamadım. wifi performansını azıcık da olsa arttırabilecek bir çözüm vs varsa yardımcı olabilir misiniz? bu arada modem ısınına ısına sararmış :D bu da internetten bulduğum resmi.

Ekler

• resim_2021-07-09_224657.png
    resim_2021-07-09_224657.png
    55.8 KB · Hit: 38

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum Wifi Gerçekten sıkıntı ben de Turk Telekom kullanıyorum kablo ile 100mbps alırken telefon ve kardeşimin laptoptan mesela 50-60-70 falan çekiyor. Wifi çok fark ettiriyor hele birde modem başka odada sen başka odadaysan 😕

KayZer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
KayZEr
knk bir cihaz var adını unuttum ama alt yapın yoksa ondandır apartmanın max desteklediği perfprmans alırsın ne kadar yükseltsende

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Enes Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bir cihaz var adını unuttum ama alt yapın yoksa ondandır apartmanın max desteklediği perfprmans alırsın ne kadar yükseltsende
yazımı tam okumadın sanırım. 75 mbps internetim var. sorun wifi de. bir ara kabloluyu laptopumda denedim 70 mbpsyi aldım. ama masaüstüm uzakta olduğu için wifi ile yetiniyorum. wifi de aşırı ping yaşıyorum. indirme hızı 5 ile 10 arasında. bu haksızlık resmen

KayZer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
KayZEr
yazımı tam okumadın sanırım. 75 mbps internetim var. sorun wifi de. bir ara kabloluyu laptopumda denedim 70 mbpsyi aldım. ama masaüstüm uzakta olduğu için wifi ile yetiniyorum. wifi de aşırı ping yaşıyorum. indirme hızı 5 ile 10 arasında. bu haksızlık resmen
knk bende türktelekom kullanıyorum wi fi de sıkıntı çekmiyorum bi bende mi sıkıntı yok anlamadım valla kime sorsam sıkıntılı diyo beni seviyo tt :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,889
Üyeler
168,699
Son üye
Efe0101
Top Bottom