Arama sonuçları: *

• Users: wruno
  • Order by date
  1. W

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

bence universite okuyacaksan bedelli yapacak kadar kazanmayı hedeflemelisin. bunu dusunmediysen eger gitme üniversiteye git meslek ogren. bide lise bitince hemen gitmiyosun 1 yada 2 yıl sonra tabi yaşına göre degisebilir
  2. W

2 yıl uzatabiliyosun
  3. W

Şok market iade hakkında

edersin
  4. W

Babamın dükanında garsonluk yaparken dış görünüşümden utanıyorum

dışardaki insanlar yerine kendi fiziksel/kişisel gelişimin için çaba vermedigin zaman kendinden utanmalısın, başkasından degil. şuanda degiştiremeyecegin şeylere takılı kalıp degiştirebileceklerini ihmal etme.
  5. W

e devletten askerligim kısmına gir , oradan bak . zamanın geldiginde hala okuyor olmazsan askerlik şubesine gidip 2 yıl erteletebiliyorsun. ne alaka bilmiyorum ama okumayanlarda lise mezun belgesini çıkartıp gitsin , istiyorlar.
  6. W

Askerlik tecili hakkında bilgisi olan?

hocam okumayan biri için ilk ertelemede herhangi bir evrak/fotokopi götürmemize gerek varmı yanımızda?
  7. W

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

1-2 ölü pixel çıkması kusur sayılıyormu hocam bilmedigimden soruyorum? mesela bendeki gigabyte g24 f monitor garanti süreci için ya yan yana 3 yada ayrı ayrı 5 ölü pixel istedigini söylediler. itopyadan aldıgımda acar acmaz 2 ölü pixel vardı, degisim talep ettim reddettiler. sikayetvara yazınca...
  8. W

Yardım Hell case mantığı nedir

kumardan farkı yok , içerikler sponsorlu oldugundan dolayı övmeleri normal.
  9. W

Martı tag yapsam ceza yer miyim

yasal degil, detaylı bilmiyorum ama ya uygulamasının erişim engeli mahkemesi yada normal bir sürücünün cezaya itiraz ettigi mahkemeden lehine sonuç çıkınca yasal diye video cekiyor . burda örnek sonuc var eger ceza yerseniz sizde kaldırtırsınız gibisinden. taksici olayıda geride kaldı onla...
  10. W

Hoi4 tarzı oyun önerisi

age of empires
  11. W

Lifting Strap Önerisi

ileri seviye degilim 10 ay olacak baslayalı. attıgım linkteki kötümüdür? hem pedi var hemde ayarlanabilir oldugundan daha iyi gibi.
  12. W

Karın kası/ yağ sorunu

yag oranını dogru ölctugune emin misin? en azından hat olarak belli olmuyorsa muhtemelen yanlış ölçtün veya beklentin fazla
  13. W

Spora başladım öneriniz varmı ?

ilk olarak ego liftingden uzak dur . haraketlerin negatifleri pozitifler kadar önemlidir, negatiflere önem ver. süreklilik herşeyden önemlidir, yeni başlamanın getirdigi gazla biraz hızlı bir giriş yapmaya çalışıyorsun sanırım. ama 100 kalori acıgınında bir adım oldugunu bil ve gerektiginde...
  14. W

Lifting Strap Önerisi

işe yarıyordurda şimdi 200 liradan kaçıcaz diyede her antrenman bilegimi sıkıştırsın istemem, bazıları yoruma pedliyle şu yapılıyo şu yapılmıyor tarzı şeyler yazmış aslı nedir ,ondan dolayı bi sorayım dedim.
  15. W

Lifting Strap Önerisi

seated row için kullanacagım , bilmem gerekenler nelerdir? pedlimi pedsizmi almak gerekir? önerilerinizi bekliyorum. https://www.fitmoda.com/urun/musclecloth-big-grip-pro-lifting-straps-siyah-16551
  16. W

🔥İndirim Huawei Matepad 11 2023 6GB 128GB 11'' Tablet+Klavye 12498₺

bi tecrübem yok belki kullanılabilir olanlarıda vardır ama, para biriktirip orijinalini almanı tavsiye ederim. öbür türlü hem hissiyatı tatmin etmiyor hem paran bosa gidiyor. orijinal olmayan kalemlerle yapacaklarını muhtemelen ucu yuvarlak lastik olan ögretmenlerin ders anlattıgı kalemlede...
  17. W

🔥İndirim Huawei Matepad 11 2023 6GB 128GB 11'' Tablet+Klavye 12498₺

evet yanlıs hatırlamıyorsam kalem baglayınca paper edition olanlarda hz dusuyordu bende 11 yada 11.5 bakıyordum forumda birisi söylemişti.hatta media markta gidip denemistim bizzat. kalemin şarzı type-c diye hatırlıyorum belki yine paper olanda farklıdır. oyun mevzusunuda ben denemedim ama...
  18. W

PS5 için FC25 alınmalı mı?

almayın hocam bekleyin ps plus gelince oynarsınız
  19. W

PS5 için FC25 alınmalı mı?

5 yıllık tecrubeyle sabittir :)
Top Bottom