Neler Yeni

Karın kası/ yağ sorunu

rauf18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem
Merhaba 1 yıldır spor yapıyorum 62 kiloyum yediğim şeylere çok dikkat etmiyorum ama çokta yağlı beslenmiyorum. Yağ oranım %13 olmasına rağmen karın kaslarım gözükmüyor. Bildiğime göre bu aralıklarda gözükmesi lazım ancak belli olmuyor bile. Sanki yağlar göbeğimde toplanmış gibi. sebebi nedir nasıl çözebilirim?

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Mert
%10 altına inince gözükür ama karın kasıda çalışman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Merhaba 1 yıldır spor yapıyorum 62 kiloyum yediğim şeylere çok dikkat etmiyorum ama çokta yağlı beslenmiyorum. Yağ oranım %13 olmasına rağmen karın kaslarım gözükmüyor. Bildiğime göre bu aralıklarda gözükmesi lazım ancak belli olmuyor bile. Sanki yağlar göbeğimde toplanmış gibi. sebebi nedir nasıl çözebilirim?
Programın nedir ? Bide bu paramparça karın kası algısı sosyal medyadan geliyor maalesef natural olarak kas geliştiriyorsan eğer sonuç olarak karın da bir kas grubu olduğu işin tüm hatlarının net gözükmesi için biraz daha zaman vermelisin instagramdan iletişim sağlarsan daha detay verebilirim.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Onur Dogan
yag oranını dogru ölctugune emin misin? en azından hat olarak belli olmuyorsa muhtemelen yanlış ölçtün veya beklentin fazla

Top Bottom