Arama sonuçları: *

1. D

Kulaklık sorunu

hepsinde denedim 1592993375 Yazılımsal bi sorun var
  2. D

Kulaklık sorunu

Selamlar dostlar eski bilgisayarımda çalışan kulaklığım yeni bilgisayarıma taktığımda sağ tarafından ses gelmiyor kulaklık markası Trust GXT 350 Radius 7.1 teşekkürler
  3. D

Çözüldü✓ DA-Sistem 2 sorunu

Sorun çözüldü beyler ekran kartına giden güç kablosu oturtamamışım yerine tekrar takınca görüntü geldi ama tuhaf bişey var bilgisayarda indirme yaparken donmalar oluyor şimdi onu çözmeye calisiyorum harddiskle ilgili heralde
  4. D

resimag.com/p1/98ec3f2f969.jp resimag.com/p1/4b58182d757.jpeg 1592910236 Yorumlara link attım başkan konuyu düzenlemeyi bulamadım oraya ekliyecektim
  5. D

VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartını bağladım gine görüntü gelmedi ama bence anakartta sıkıntı 1592874847 Ekran kartı hariç montajlı geldi zaten başkan yarın kasanın içini çeker yüklerim
  6. D

Resim 3mbden büyük olamaz diyor
  7. D

Öyle ama anakartaki harici ekran kartı slotunu bile denedim gine gelmedi yani yapabileceğim başka bişey varmı bilmiyorum 1592850723 Sıkıntı şu eski kasama takınca direk çalışıyor monitör.Fakat yeni kasada anakarttaki harici slota taktım olmadı html kabloyla denedim olmadı disboard kablo denedim...
  8. D

Yarın bi kere daha açmayı denerim olmazsa beklemek gibi bi lüksüm yok çünkü iade süresi var 1592848745 Gerçekten öylemi ben donanım arşivle çalıştıklarına göre bilgili olduklarını düşünüyordum
  9. D

Aklıma başka bir şey gelmiyor yapabileceğim
  10. D

Yarına kaldı artık o zaman 1592848168 Kurcalamadım zaten ekran kartı takılı değildi onu taktım diğer parçalar yerlerinde gözüküyor aşırı bilgi sahibi değilim ama yarın arıyacağım artık
  11. D

Şimdi bunun gidip gelmesi nerden baksan 2 hafta malesef.
  12. D

Evet test yapılmaması çok komik zaten bütün parçaları takıyorsun 5 dakika daha ver ve bi monitöre bağla dene.
  13. D

Monitörde sipariş ettim tuf gaming
  14. D

Yarın arıyacağım şuan açan yok 1592847474 Ekran kartı hariç diğer parçalar takılı geldi. 1592847558 Telefona cevap vermeyen tahminimce maile hiç bakmaz ginede teşekkürler
  15. D

Selamlar dostlar sipariş ettiğim Da sistem 2 bugün saat 5 de elime ulaştı ancak monitöre görüntü alamadım.Anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum.Denediklerim şunlar monitörü eski kasama displaybord kablosu ile bağladım görüntü geldi demekki monitör sağlam.Ancak Da sistem 2 ye bağladığımda...
Geri