Çözüldü✓ DA-Sistem 2 sorunu

Selamlar dostlar sipariş ettiğim Da sistem 2 bugün saat 5 de elime ulaştı ancak monitöre görüntü alamadım.Anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum.Denediklerim şunlar monitörü eski kasama displaybord kablosu ile bağladım görüntü geldi demekki monitör sağlam.Ancak Da sistem 2 ye bağladığımda görüntü yok.Belki displaybord sıkıntılıdır dedim Html kablosu alıp bağladım gine görüntü gelmedi.Da 2 sistemden ekran kartını çıkardım sonra eski monitörüme VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartına bağladım gine görüntü gelmedi.Saat 6 gibi itopyayı aradım anca açan yok tafsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
apu bir sistem olmadığı için işlemci üzerinden açılmaz büyük ihtimal ekran akrtı sıkıntılı

Selamlar dostlar sipariş ettiğim Da sistem 2 bugün saat 5 de elime ulaştı ancak monitöre görüntü alamadım.Anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum.Denediklerim şunlar monitörü eski kasama displaybord kablosu ile bağladım görüntü geldi demekki monitör sağlam.Ancak Da sistem 2 ye bağladığımda görüntü yok.Belki displaybord sıkıntılıdır dedim Html kablosu alıp bağladım gine görüntü gelmedi.Da 2 sistemden ekran kartını çıkardım sonra eski monitörüme VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartına bağladım gine görüntü gelmedi.Saat 6 gibi itopyayı aradım anca açan yok tafsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hızlı resim üzerinden çeşitli fotoğraflar yükleyerek konuna ekler misin? full montajını güzel şekilde yap fotoğrafla

Bu sistemin montajını yapanlar, montajı yapıldıktan sonra test yapmıyorlar mı? Bu kaçıncı konu oldu bu tarz.
kaçıncı konu oldu? ben daha ilk defa teknik bir arıza ile ilgili böyle bir konu gördüm.

APU bir sistem olmadığı için işlemci üzerinden açılmaz büyük ihtimal ekran akrtı sıkıntılı
VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartını bağladım gine görüntü gelmedi ama bence anakartta sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızlı resim üzerinden çeşitli fotoğraflar yükleyerek konuna ekler misin? full montajını güzel şekilde yap fotoğrafla
Ekran kartı hariç montajlı geldi zaten başkan yarın kasanın içini çeker yüklerim

kaçıncı konu oldu? ben daha ilk defa teknik bir arıza ile ilgili böyle bir konu gördüm.

Şöyle ki daha önce işlemci aşırı ısınması ile alakalı ( işkence testi dışında ) fanın yanlış takılması sonucu pin yamulması gibi da sistem 2 başlıkları içerisinde denk geldim. Ondan dolayı birden fazla sorun olarak belirttim.

Bu tip durumları görünce de ister istemez, acaba montaj sonrası kontrol yapılmıyor mu diye düşündüm. Fabrikasyon sorunlu parça tabii ki olabilir ancak montajı yapılan sistem testinde belli olmaz mı_?

VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartını bağladım gine görüntü gelmedi ama bence anakartta sıkıntı

Ekran kartı hariç montajlı geldi zaten başkan yarın kasanın içini çeker yüklerim
Öyle gelmesi gerekiyor zaten

Ben de geçen bir konu açtım. VGA kablo ile görüntü alamadım diye. Bana ekran kartı takılı iken VGA ile görüntü almak mümkün değil diye bir cevap geldi. Biraz araştırdım, teknobiyotik veya itopya çektiği bir videoda da aynı şeyi söyledi. Görüntü almak istiyorsanız ekran kartındaki HDMI girişinden alınmalı diye.

Bende ekran kartı bios güncellemesinden sonra görüntü alamıyorum hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ama sistem çalışıyor ne yapmam lazım

Ekran kartı takılı değilken görüntü alamadım ben de. Umarım ciddi bir problem değildir.

resimag.com/p1/98ec3f2f969.jp
resimag.com/p1/4b58182d757.jpeg

Yorumlara link attım başkan konuyu düzenlemeyi bulamadım oraya ekliyecektim

Hocam abdullah kardeşim bir yardım et sana güvendik bilgisayar aldık 2 saatte çöktü bilgisayar

Hocam yardım et görüntü gelmiyor ekran kartı bios güncelledikten sonra görüntü gelmedi

İtopya maillere bakmıyor dönüş yapmadı hala

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 97
Hocam abdullah kardeşim bir yardım et sana güvendik bilgisayar aldık 2 saatte çöktü bilgisayar

Hocam yardım et görüntü gelmiyor ekran kartı bios güncelledikten sonra görüntü gelmedi
abdullah abiyle ne alakası var sistemi gönderen itopya!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,867
Son üye
egehanarslan10
Geri