Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-Sistem 2 sorunu

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
Kardeş biz itopyadan kimin için alıyoruz başka bir siteden yapsa oradan alırız biz sistemi abdullah kardeşimize güvenerek alıyoruz.
ya kardeşim abdullah abi sistemi kendimi yapıp gönderiyor burda sıkıntı itopyada.

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
Ryzen 5 3600 kullanıyorsanız VGA kablo ile görüntü alamazsınız. HDMI ile takılı ekran kartından alabilirsiniz.
BİOS güncellemesi yarıda kesildiyse itopya ile iletişime geçin, onlara gönderin.

Sahincan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Şahin can
Ryzen 5 3600 kullanıyorsanız VGA kablo ile görüntü alamazsınız. HDMI ile takılı ekran kartından alabilirsiniz.
BİOS güncellemesi yarıda kesildiyse itopya ile iletişime geçin, onlara gönderin.
Teşekkürler cevabın için hdmi ile kullanıyorum en iyisi itopyaya bilgisayarı komple göndermek.Ekran kartı bios güncellemesi bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı o zamandan beridir bu problemi yaşıyorum.

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Teşekkürler cevabın için hdmi ile kullanıyorum en iyisi itopyaya bilgisayarı komple göndermek.Ekran kartı bios güncellemesi bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı o zamandan beridir bu problemi yaşıyorum.
Dostum ekran kartı bios güncelledikten sonra böyle srunlar olabiliyor. O yüzden ekran kartı biosu güncelledikten sonra tekrar sistem kurulması öneriliyor. Bence tekrar windows kur olmazsa gönderirsin.

Sahincan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Şahin can
Dostum ekran kartı bios güncelledikten sonra böyle srunlar olabiliyor. O yüzden ekran kartı biosu güncelledikten sonra tekrar sistem kurulması öneriliyor. Bence tekrar windows kur olmazsa gönderirsin.
Hocam f2 tuşu ile biosa giremedim windowsu kurdugum gibi f8 e bastım yine hiçbir kıpırdama yok bilgisayarda

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bende da sistemi sipariş ettim 2 güne elimde olacak fakat dönüştürü ile 60hz monitörde kullancam çalışır demi

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
bende da sistemi sipariş ettim 2 güne elimde olacak fakat dönüştürü ile 60hz monitörde kullancam çalışır demi
Dönüştürücülerle alabilirsin ama bazı dönüştürücüler işe yaramıyor, bazıları ise bozuk çıkıyor.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Dönüştürücülerle alabilirsin ama bazı dönüştürücüler işe yaramıyor, bazıları ise bozuk çıkıyor.
arkadaşım verdide dönüştürü denedim çalıştı ,heralde sıkıntı çıkmaz

Top Bottom