Arama sonuçları: *

1. S

İtopya teknik servisi ve müşteri hizmetleri günlerdir geri dönüş yapmıyor, ne yapmalıyım?

26 Haziran günü kargo ile geri gönderdim 29 Haziranda İtopyaya ulaştı ön inceleme ayın 1 inde bitti ayın 1 inden beridir servis süresi işliyor 20 günü doldurdum.DA-2 nin imajını kirlettiğim söylenmiş bence da-2 çok sıkıntılı bir sistem ben sadece 2 saat kullanabildim ve arıza verdi sistemi...
  2. S

İtopya teknik servisi ve müşteri hizmetleri günlerdir geri dönüş yapmıyor, ne yapmalıyım?

Öncelikle merhabalar. Donanım Arşivi youtube kanalı vasıtasıyla İtopya bilgisayar üzerinden da-2 sistemi çıktığı ilk 2 saat içinde satın aldım.Sıkıntılı bir kargo süresinden sonra bilgisayarım elime ulaştı.Windowsu bilgisayarıma kurdum daha sonra ekran kartı biosunu güncelledim fakat...
  3. S

Da 2 sorunları

Bende ekran kartı ile ilgili sorun yaşadım 1 ay önce aldığım sistemi sadece 2 saat kullandım kaç gündür itopya da ne bir ses ne bir seda var.
  4. S

da-2 sistem bios güncellerken bilgisayar kapanması

Hocam bende bios güncelledim bilgisayar yeniden başladıktan sonra bir daha açılmadı itopya komple sistemi istedi 2 kutuyu komple geri yolladım sistemle bekliyoruz bakalım.Ben kendi hatam olduguna inanmıyorum ama itopya daha direk telefonda suçlamaya başladı bile bakalım ne çıkacak.
  5. S

Asus RX 5600 XT TUF EVO Bios Güncellemesi ile Hem Çekirdek Hem Bellek Frekansını Yükseltme

Yok hocam biosu çökertmişim İtopya müşteri hizmetleri bir saatin sonunda öyle dedi gönder bize bu seferlik düzeltelim dediler.Bir fırça yemediğimiz kalmıştı onuda yedik ups yi çağırdık yarın yollayacağız bakalım.
  6. S

Da sistem 2 alanlar memnunmusunuz ve sorun yaşadınızmı?

Ben aldığıma çok pişman oldum ekrana görüntü gelmiyor bir türlü napacam bilmiyorum
  7. S

Çözüldü✓ DA-Sistem 2 sorunu

Hdmi no signal yazısı geliyor sonra 2 sn sonra siyah ekran yine
  8. S

Hocam f2 tuşu ile biosa giremedim windowsu kurdugum gibi f8 e bastım yine hiçbir kıpırdama yok bilgisayarda
  9. S

Teşekkürler cevabın için hdmi ile kullanıyorum en iyisi itopyaya bilgisayarı komple göndermek.Ekran kartı bios güncellemesi bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı o zamandan beridir bu problemi yaşıyorum.
  10. S

Kardeş biz itopyadan kimin için alıyoruz başka bir siteden yapsa oradan alırız biz sistemi abdullah kardeşimize güvenerek alıyoruz.
  11. S

Hocam abdullah kardeşim bir yardım et sana güvendik bilgisayar aldık 2 saatte çöktü bilgisayar 1592937609 Hocam yardım et görüntü gelmiyor ekran kartı bios güncelledikten sonra görüntü gelmedi 1592937652 İtopya maillere bakmıyor dönüş yapmadı hala
  12. S

Bende ekran kartı bios güncellemesinden sonra görüntü alamıyorum hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ama sistem çalışıyor ne yapmam lazım
  13. S

Da 2 nasıl ekran kartı takılır

Peki bu kablo 2 parça diğeri ne işe yarıyor hocam
  14. S

Bende aynı sorunu yasıyorum ekranıma görüntü gelmiyor ekran kartı biosunu güncelledikten sonra oldu anakart üzerindende görüntü gelmiyor napacam bilmiyorum
  15. S

Asus RX 5600 XT TUF EVO Bios Güncellemesi ile Hem Çekirdek Hem Bellek Frekansını Yükseltme

Merhabalar da 2 sistem aldım biosu güncelledikten sonra ekrana görüntü gelme problemi yasıyorum baska bir bilgisayarda denedim monitörümde problem yok ama kasadan ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lzım lütfen allah rızası için yardım edin çok zor şartlarda aldım bu bilgisayarı
  16. S

Da 2 nasıl ekran kartı takılır

Merhabalar ben hiç bilgisayardan anlamıyorumda ekran kartını şu şekilde taktım şu kablo boşta kaldı acaba dogru mudur bu şekilde birde ekran kartının çalıştıgını nasıl anlayabilirim teşekkürler şimdiden
Geri