Ben kullanıyorum sıkıntı yok pubg de ortlama 120 fps aldım cbp kapalı ama ısınmasın die işlemci gears 5 oynadım bugün en düşük 70 fps gördümForumlara bakıyorumda neden da 2 yle ilgili bir çok sorun var?
Emin ol çoğu kullanıcı hatalı sorunlar insanlar daha sistem driver murmayı bilmiyor habire sorunlarla karşılaşıyorForumlara bakıyorumda neden da 2 yle ilgili bir çok sorun var?
Çünkü sorun olursa forumda konu açın diye ben kendim söylüyorum 1500 satış adedine ulaşan sistemde kaç adet sorun yaşayan gördünForumlara bakıyorumda neden da 2 yle ilgili bir çok sorun var?
Elektronik parça birazda şans işi bize bu sistemi uyguna aldırdıgın için Allah razı olsunÇünkü sorun olursa forumda konu açın diye ben kendim söylüyorum 1500 satış adedine ulaşan sistemde kaç adet sorun yaşayan gördün![]()
Çünkü sorun olursa forumda konu açın diye ben kendim söylüyorum 1500 satış adedine ulaşan sistemde kaç adet sorun yaşayan gördün![]()
Herşeye rağmen eline sağlık çok güzel sistem olmuş.Çünkü sorun olursa forumda konu açın diye ben kendim söylüyorum 1500 satış adedine ulaşan sistemde kaç adet sorun yaşayan gördün![]()
Hocam da1 de sıkıntı yaşadım fazlasiyla. 6 saatlik kullanimdan sonra garantiye yolladim. Yardimci olur musunÇünkü sorun olursa forumda konu açın diye ben kendim söylüyorum 1500 satış adedine ulaşan sistemde kaç adet sorun yaşayan gördün![]()