Arama sonuçları: *

1. A

EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Aslında darboğaz yapmaz ise rx 5600 xt alabilirm çoğu araştırdığım sitede darboğaz yapmayacağı yönünde fakat daha tecrübeli kullanan bilen kişiler var ise düşüncelerini önerilerini bekliyorum..
  2. A

EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Arkadaşlar sistem aşağıdaki gibidir. Bu sisteme rx 570 oc 8GB aldım sıkıntılı çıktı iade ettim ve bir daha aynı ürünü almakta kararsızım. Bu yüzden sisteme uygun ekran kartı aramaktayım. Ortalama bütçem 2000-2500 TL arası.(MAX.3000 TL olabilir sıkıntı olmaz ama dediğim bütçeler arası olursa...
  3. A

Acer 165hz 1ms monitör alınır mı?

CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda tepkime süresi önemli diye biliyorum. Bu yüzden ben tn öneririm. Eğer rekabetçi oyun oynanacak ise. Diğer türlü tabii ki bütçede var ise ips alınmalı..
  4. A

Acer 165hz 1ms monitör alınır mı?

niye alınmasın ? Kardeşim sonuçta profosyenel oyuncular veya bilgisayar kullanan birileri değiliz , biraz araştırma yap, oyuncuların çoğu tn paneli seçer bilgin olsun.. Bence o ürünü değerlendire bilirsin veya ...
  5. A

Öneri 1000 TL bütçeli Kablosuz kulaklık önerisi

https://www.teknosa.com/logitech-pro-x-71-surround-gaming-kulaklik-p-125085114?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.43 1000 TL Bütçeniz var ise buna bir bakın,araştırın..
  6. A

MONİTÖR ÖNERİSİ HK.

1500 Civarı olabilir kardeşim.
  7. A

MONİTÖR ÖNERİSİ HK.

Arkadaşlar sistem aşağıdaki gibidir. Bu sisteme monitör aramaktayım. Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum. İyi forumlar, İYİ BAYRAMLAR şimdiden.. ANA KART - Asus prime z270-a İŞLEMCİ - İ5-7600K EKRAN KARTI - Sapphire Radeon RX570 NITRO+ 8GB GDDR5 256 Bit RAM- CORSAİR VENGEANCE 2X8 (16GB)...
  8. A

EKRAN KARTI ÖNERİSİ HK.

Hocam biraz geç oldu kusura bakma, ekranda alacağım. Sapphire Radeon RX570 NITRO+ 8GB almayı planlıyorum, ekran kartı olarak bir fikriniz var mı ?
  9. A

EKRAN KARTI ÖNERİSİ HK.

Arkadaşlar sistem aşağıdaki gibidir. Bu sisteme uygun ekran kartı aramaktayım. Ortalama bütçem 1500-2000 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum... ANA KART - Asus prime z270-a İŞLEMCİ - İ5-7600K RAM- CORSAİR VENGEANCE 2X8 (16GB) 3000MHZ POWER- KCAS 600W 80PLUS SSD- CORSAİR 240GB FORCE MP510 M2 SSD
  10. A

300 TL'lik klavye

Mekanik takıntın yoksa ise logitech g213 öneririm kardeşim.
  11. A

E1.5 SİSTEM FİKİR ALIŞVERİŞİ

Arkadaşlar Merhaba, uzun süredir Teknobiyotik'in E1.5 Sistemine bakıyorum. Şuan indirime de girdi. Aradığım özellikler bu sistemde mevcut CS-GO, LOL, PUBG oynuyorum gayet iyi fps seviyeleri var oyun performansı videosunda. Sizden ricam bu hazır sistemi yorumlamanız. Alınır mı ? Alınmaz mı ? Daha...
  12. A

Klavye ve Mouse Tercihi

Görüşleriniz için teşekkür ederim, dediğiniz ürünlerin araştırmalarını da yapacağım kısa sürede.
  13. A

Klavye ve Mouse Tercihi

Görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, farklı bir görüşü olan var ise yazarsa çok memnun olurum.
  14. A

Klavye ve Mouse Tercihi

Herkese Merhabalar, uzun süredir forum da dolaşıyorum, yeni üyelik almak nasip oldu. Uzun süreler bundan sonra beraberiz inşallah. Konuya gelecek olursam Klavye ve Mouse alacağım. Ortalama ikisi için 500 TL civarında bütçe ayırdım. Forumdan takip ettiğim ve biraz araştırmadan sonra tercih...
Top Bottom