Neler Yeni

Klavye ve Mouse Tercihi

Ahmtoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
Herkese Merhabalar, uzun süredir forum da dolaşıyorum, yeni üyelik almak nasip oldu. Uzun süreler bundan sonra beraberiz inşallah.
Konuya gelecek olursam Klavye ve Mouse alacağım. Ortalama ikisi için 500 TL civarında bütçe ayırdım. Forumdan takip ettiğim ve biraz araştırmadan sonra tercih ettiğim klavye LOGITECH G213 ( Mekanik Takıntım Yok), mouse ise LOGİTECH G102. Sizden ricam şu konuda yardımcı olmanız ve fikirlerinizi benimle paylaşmanız. Bu iki tercih doğru tercih mi ? Bunları alma şunu al, şu daha iyi dediğiniz ürünleri sebebi ile beraber söylerseniz çok memnun olurum. Herkese iyi günler.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Aklinda olan urunler çok iyi fiyatina gore ve kaliteli. Benim oneririm'de onlar olur alabilirsiniz o ikiliyi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Klavye ve mouse güzel. Klavyeyi hiç kullanmadım ama o mouse'u 2.5 yıldır kullanıyorum, yazılımı ve sensörü çok güzel.

Ahmtoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkese Merhabalar, uzun süredir forum da dolaşıyorum, yeni üyelik almak nasip oldu. Uzun süreler bundan sonra beraberiz inşallah.
Konuya gelecek olursam Klavye ve Mouse alacağım. Ortalama ikisi için 500 TL civarında bütçe ayırdım. Forumdan takip ettiğim ve biraz araştırmadan sonra tercih ettiğim klavye LOGITECH G213 ( Mekanik Takıntım Yok), mouse ise LOGİTECH G102. Sizden ricam şu konuda yardımcı olmanız ve fikirlerinizi benimle paylaşmanız. Bu iki tercih doğru tercih mi ? Bunları alma şunu al, şu daha iyi dediğiniz ürünleri sebebi ile beraber söylerseniz çok memnun olurum. Herkese iyi günler.
Ben mouse olarak Steelseries Rival 3 veya 300s Klavye olarak Gampower Ogre veya Saber seçeneklerine bakmanızı öneriyorum. Mekanik olmaz dersen Hyperx alloy core klavyeye de bakılabilir.

Ahmtoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben mouse olarak Steelseries Rival 3 veya 300s Klavye olarak Gampower Ogre veya Saber seçeneklerine bakmanızı öneriyorum. Mekanik olmaz dersen Hyperx alloy core klavyeye de bakılabilir.

Görüşleriniz için teşekkür ederim, dediğiniz ürünlerin araştırmalarını da yapacağım kısa sürede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,351
Üyeler
164,824
Son üye
altechas
Top Bottom