Arama sonuçları: *

1. jakoben64

🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

Bende boyum 1.80 72 kilodayım. Uzun süreli oturmalarda nasıl olur bilemedim. Fiyatıda uygun geldiği için almak istedim.
  2. jakoben64

Bende almak istiyorum ama kumaş modeli (terletir) mi iyi filelimi alsam bilemedim. Birde bel kısmındaki plastik nasıl bir kontrol edermisiniz. Boy kilonuza göre nasıl.
  3. jakoben64

Kumaş olanı daha rahat olabilir diye onu almayı düşündüm. Arkaya yatırma pek yapmam hafif bir açıda yaslanırken rahat konforlu ve sağlamsa plastik kısımları da sağlam hissettiriyorsa almayı düşünüyorum.
  4. jakoben64

Sedunanın fileli olanımı yoksa kumaş olanımı aldınız. Kullanımı ve konforu nasıl yardımcı edermisiniz? Sedunaya benzer zeon ofis comfort plus var daha uyguna onumu tercih edelim ?
  5. jakoben64

Bende o konuda şüphedeyim ondan iptal falan mı etsem bilemedim. Arka kısmı garanti kapsamında yolluyorlar diyenlerde var. Beast koltuk nasıl şuan kullanıyorsun sanırım ?
  6. jakoben64

Hem iş hem oyun için bugün seduna thunder pro fab 5.700 e aldımdı. Oyuncu koltuklarını bilmediğim için.
  7. jakoben64

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Xpg core reactor II VE 850w psu nasıl sizce önerir misiniz? ?
  8. jakoben64

🔥İndirim Xpg Invaderx Mini 5x ARGB Fan Usb 3.2 Siyah 850w 80+Gold Atx Kasa | 4999 TL

Boşta benim ekran kartıda o sıcaklıkta, sence kasa flow olarak kötüyse iade edip başka kasa bakalımmı ?
  9. jakoben64

🔥İndirim Xpg Invaderx Mini 5x ARGB Fan Usb 3.2 Siyah 850w 80+Gold Atx Kasa | 4999 TL

Kasa soğutma bakımından kötüyse iade edebilirim ?
  10. jakoben64

Çözüldü✓ Bu Psulu Kasa Alınır mı

O zaman bende aldım, teşekürler psu konusunda biraz endişelendimdi.
  11. jakoben64

Çözüldü✓ Bu Psulu Kasa Alınır mı

Kasayı aldınmı ? bende alıcam.
  12. jakoben64

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Merhaba, gaming gecedeki XPG Invader X Mini psu 850w kasa nasıldır sizce psu olarak iyi mi?,sessizmi ? Kasanın önü cam olduğu için hava sirkülasyonu ve psusu nasıldır ?
  13. jakoben64

🔥İndirim Bic Flex 5 Tıraş Bıçağı + Yedek Tıraş Bıçağı 6'lı + Çanta 299 TL

Gillette Fusion 5 ile aynı performansta mı? fusionlar baya pahalı oldu artık.
  14. jakoben64

Çözüldü✓ Pc için 2000TL-3000TL arası bütçe hoparlör önerir misiniz?.

Merhaba, pc için oyun(wuthering waves çoğunlukla oynadığım ,rdr 2, hikayeli açık dünya vb.) genel anlamda 2000tl üzeri hoparlör önerirmisin 2+1 de olur 1+1 de soundbarlar nasıl olur bilmiyorum monitörün arkasına koyabileceğim stereo hoparlör olabilir, istediğim hoparlör bassları çok olmasın...
  15. jakoben64

Çözüldü✓ Logitech S220 sesler boğuk ve tok

Merhaba, ikinci el s220 2+1 hoparlör aldım. Eski hoparlör amfisi bozulduğu için bunu aldım uygun fiyata,(sp-400) eski hoparlör rca kablolu kağıt konili ve geniş kare eski tip olanlardı, amfi çalışmadığı için uyguna bu uydu hoparlörlü olanı aldım ama bir türlü ses ekolayzer ayarı kendime göre...
  16. jakoben64

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

Ref isteyen, özelden yazsın 4 kişilik yer var.
  17. jakoben64

Çözüldü✓ Ekran Kartı Düşük Voltaj Ve Düşük Frekans Sorunu

Merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Elimde gigabyte 1660 super ekran kartım var. Oyunlarda ve furmark testlerinde çekirdek frekans 1700-1600mhz (normalde 1930-1950mhz) ve voltaj 0.800mv (normalde 1.036mv tam performansdayken) kalıyor. Furmark testinden hemen çıkınca 1.036mv yi...
  18. jakoben64

Çözüldü✓ En Fazla 500TL olabilecek mouse önerisi

peki rival 310 nasıl 710 bir tık daha ağır gram olarak
  19. jakoben64

Çözüldü✓ En Fazla 500TL olabilecek mouse önerisi

Merhabalar yeni bir mouse almak istiyorum kullandığım mouse steelseries 300s palm grip şekilde fareyi tutmaktayım en fazla 500TL olabilecek Fps tarzı oyunlar için fare önerirseniz çok teşekkür ederim.
  20. jakoben64

Çözüldü✓ 600 tl ye kadar sessiz ve 1 ms klavye Öneri

Steelseries apex 3 güzel diye düşünüyorum peki apex 3 1 ms bir klavyemi onu bilmiyorum Birde ek olarak Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch ne diyorsunuz ?
Geri