Arama sonuçları: *

1. B

230W TİGOES Marka PSU iyi mi?

T Tamamdır, 2 GB ram daha alacağım sistem şöyle oluyor; CPU: Pentium E2140. GPU: 7200GS. RAM: DDR3 1033 Mhz 4 GB. Anakart: MSİ G41M-P33 Combo. PSU: Tigoes 230W Bu şekilde aoe3 cod 2 vs. gibi oyunlar oynayacağım 2 yıl gider değil mi? :(
  2. B

Eski toprak sistem ne demek biraz açarmısınız? Sisteme sadece 2 GB ram daha ekleyip öyle kullanacağım bu haliyle 2 yıl daha gider mi? pes 10 falan oynuyoruz.
  3. B

Arkadaşlar, 230w psu'su olan bir sistemim var, 5 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama bugün kasayı açtığımda içim ürperdi. 3sn açılıp geri kapandı pc, ram slotunu değiştirince açıldı şuan sorun yok ama, sizce bu psu iyi mi? daha ne kadar götürür? sistemde 7200gs var.
  4. B

F/P AM4 Anakart tavsiyeleri.

Tamam bu sistemi alacağım konu kapanaabilir.
  5. B

OC düşünmüyorum. Ayrıca ileride daha iyi bir kart alsam nasıl olur bu sistem kötü mü yani?
  6. B

Hocam az da olsa darboğaz olur diye düşünüyorum. Birde sistemin geleceğe dönük olması daha mantıklı olmaz mı? 1200AF biraz giriş seviyesi kalıyor. FPS açısından oran nedir? 1593092656 Elimde önceden kullandığım SSD'im de var hocam sistem nasıl sizce? biraz böyle kullanıp ekran kartı da ekleyeceğim.
  7. B

Bütçem 3500 TL, tüm oyunları orta oyunlarda 60 FPS akıcı oynasam yeterli. Şuan topladığım sistemim şöyle; CPU: AMD Ryzen 5 2400G 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm Vega 11 GPU İşlemci Anakart: GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart RAM: Corsair Vengeance...
  8. B

Baktım, fps değerleri gayet güzel. İleride alacağım zaten ekran kartımı. RAM olarak dual channel DDR4 3000-3200 Mhz RAM önerebilir misiniz??
  9. B

Hocam, R5 2400G alsam GTA V,BF1,Cod WWII,Crysis 3,Far Cry 5, Metro Exodus,Tomb Rider gibi oyunları medium ayarlarda 60 FPS oynayabilirmiyim?
  10. B

Tamamdır hocam, sizin önerdiğiniz bir işlemci var mı? işlemci için 800 TL bütçem var. APU olursa ve performanslı olursa çok iyi olur. Yoksa direk R3 3200G mi almalıyım?
  11. B

Hocam benim baktığım bir sitede 2133 Mhz diyordu. Şuan Vatan bilgisayar'ın sitesinde buldum, fiyatı çok uygun karta göre. R3 3200G ile herhangi bir soğutma sorunu yaşarmıyım, size göre performansı nasıl? bu kartı düşünüyorum.
  12. B

Hocam ilk başlarda o anakartı düşünüyordum, fakat 2133 Mhz frekans desteklemesi beni üzdü. Lakin 2133 ile 3200 Mhz RAM aralarında bariz fark var. Geleceğe de dönük olması için başka tavsiyeniz var mı?
  13. B

Anakart için maximum 700TL bütçem var. Sistemimde R3 3200G işlemci ve DDR4 8 GB RAM kullanacağım. Bütçem yetmezse sistemim APU olacak o yüzden 3200G tercih ettim. Tüm tavsiyelere açığım..
Top Bottom