Neler Yeni

230W TİGOES Marka PSU iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Bal
Arkadaşlar, 230w psu'su olan bir sistemim var, 5 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama bugün kasayı açtığımda içim ürperdi. 3sn açılıp geri kapandı pc, ram slotunu değiştirince açıldı şuan sorun yok ama, sizce bu psu iyi mi? daha ne kadar götürür? sistemde 7200gs var.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Pek ömrü olduğunu sanmıyorum, yani eski toprak sistemlerden illaki ölüm zamanı gelicek. Çokta yaşatma çabasına girme :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek ömrü olduğunu sanmıyorum, yani eski toprak sistemlerden illaki ölüm zamanı gelicek. Çokta yaşatma çabasına girme :).
Eski toprak sistem ne demek biraz açarmısınız?
Sisteme sadece 2 GB ram daha ekleyip öyle kullanacağım bu haliyle 2 yıl daha gider mi? pes 10 falan oynuyoruz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Eski toprak sistem ne demek biraz açarmısınız?
Sisteme sadece 2 GB RAM daha ekleyip öyle kullanacağım bu haliyle 2 yıl daha gider mi? pes 10 falan oynuyoruz.

Yani eski tarz oyunlar da takılmaya devam edersen bilgisayarın ömrünün yettiğince oynarsın, eski toprak dan kastım zamanında iyi olupta şu zamanda artık yavaştan zamanı gelmiş olan :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T
Yani eski tarz oyunlar da takılmaya devam edersen bilgisayarın ömrünün yettiğince oynarsın, eski toprak dan kastım zamanında iyi olupta şu zamanda artık yavaştan zamanı gelmiş olan :).
Tamamdır, 2 GB ram daha alacağım sistem şöyle oluyor;
CPU: Pentium E2140.
GPU: 7200GS.
RAM: DDR3 1033 Mhz 4 GB.
Anakart: MSİ G41M-P33 Combo.
PSU: Tigoes 230W

Bu şekilde aoe3 cod 2 vs. gibi oyunlar oynayacağım 2 yıl gider değil mi? :(

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
T

Tamamdır, 2 GB RAM daha alacağım sistem şöyle oluyor;
CPU: Pentium E2140.
GPU: 7200GS.
RAM: DDR3 1033 Mhz 4 GB.
Anakart: MSİ G41M-P33 Combo.
PSU: Tigoes 230W

Bu şekilde aoe3 cod 2 vs. gibi oyunlar oynayacağım 2 yıl gider değil mi? :(

Dediğim gibi dostum, sistemin gücü yettiğince eski oyunları istediğin gibi oynarsın, ama sistemin ne kadar ömrü kaldığını asla bilemeyiz. Sen elden geldiğince temiz tutup narin davranmaya çalış :).

Top Bottom