Power Boost Psu ile idare edeyim mi?

noby

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba,

Şu anda aşağıdaki bileşenlere sahip bir APU sistemi kullanıyorum:
  • İşlemci: Ryzen 5 Pro 4650G.
  • Anakart: ASUS Prime A320M-K
  • RAM: 16 GB 3200MHz.
  • Güç kaynağı (PSU): Power Boost BST-500E 500W
  • Ekran Kartı: Galax RTX 4060 8GB - Yeni Taktım eskiden apu sistemdi

Bugün elime para geçecek ve aşağıdaki psuyu satın alacağım. Evimde 3 4 günde bir elektirik kesiliyordu ama bu marka psu ile yaklaşık 2 yıldır bir sorun yaşamadım. Şimdi taktım ve birkaç oyun denedim.

The Witcher 3 oynunda test etmek istedim ve oyunda Ultra+ ayarlarda çalıştırdım. Ekran kartımın sıcaklığı en fazla 70 dereceyi gördü. Sistemim apu işlemcili.

Ama 3 4 gün Power Boost markası ile RTX 4060 Ekran kartını kullanmaya devam edeyim mi?

ben markaya şahsen güvenmiyorum 2-3 gün için riske atmayın derim

Merhaba,

Bugün elime para geçecek ve aşağıdaki psuyu satın alacağım. Evimde 3 4 günde bir elektirik kesiliyordu ama bu marka psu ile yaklaşık 2 yıldır bir sorun yaşamadım. Şimdi taktım ve birkaç oyun denedim.

The Witcher 3 oynunda test etmek istedim ve oyunda Ultra+ ayarlarda çalıştırdım. Ekran kartımın sıcaklığı en fazla 70 dereceyi gördü. Sistemim apu işlemcili.

Ama 3 4 gün Power Boost markası ile RTX 4060 Ekran kartını kullanmaya devam edeyim mi?

2-3 gün bekle pişman olmazsın (bu arada en yakın zamanda işlemcini değiştirmeni öneriyorum 5600 yakışır sisteme)

2 gün gibi kısa bi süre için çok elektrik kesilen bi yerde ben olsam riske atmazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Tamamdır. Haklısınız riske atmaya gerek yok.

Ben ileride zaten ryzen 7 7800x3d gibi bir işlemciye geçmeyi planlıyorum.
4060 ile darboğaz yapar ama haberin olsun

Merhaba,

yeni psu gelen kadar sorun çıkmaz muhtemelen ama şansına güvenmiyorsan riske girme tabi

4060 ile darboğaz yapar ama haberin olsun
Şuanda bu işlemciyle test ettim ve beni 3 4 yıl idare edecek gibi. İleride foruma yeni bir başlık açarım. O zaman bir işlemci seçmeme yardımcı olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni psu gelen kadar sorun çıkmaz muhtemelen ama şansına güvenmiyorsan riske girme tabi
Şuanda psu gayet serin çalışıyor gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Şuanda bu işlemciyle test ettim ve beni 3 4 yıl idare edecek gibi. İleride foruma yeni bir başlık açarım. O zaman bir işlemci seçmeme yardımcı olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda psu gayet serin çalışıyor gibi.
yok ani kesilmede sistemini koruyamayabilir 4060 da takılıyken, he illa kullanıcam diyosan 4060ı çıkar psu gelince takıp kullanırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: noby
yok ani kesilmede sistemini koruyamayabilir 4060 da takılıyken, he illa kullanıcam diyosan 4060ı çıkar psu gelince takıp kullanırsın
dediğiniz gibi yaptım çıkardım kartı. Darboğaz olur dediler. Hiç yaşamadım. Gayet sağlıklı çalışıyordu. PSU gelince kartı takar tekrar denerim.

Geri