Arama sonuçları: *

1. Tyler Durden

CS mi VALORANT mı (anket)

Valorant'ın silah mekanikleri çok kötü,Cs'nin ise hilesi fazla o yüzden ikisi de değil birini seçmek zorundaysam Cs'yi tercih ederim
  2. Tyler Durden

assasin creed mi batman arkham nightmı

Oyun olarak bence Odyssey daha iyi ama Epic Games'ten kuponla 20 TL'ye almanı öneririm
  3. Tyler Durden

Battlefield 3 indirimde, alınır mı ?

4'ü alabilirsin aralarında pek fark yok diye biliyorum hem 4 daha ucuz
  4. Tyler Durden

Assassins Creed Odyssey Alınır mı?

Hemen oynamak gibi bir niyetin yoksa kupon bekle bence ben öyle yapıp 20tlye almıştım
  5. Tyler Durden

Dishonored DLC Oynama Sırası

Bir tanesi yeteneklerini falan denediğin bir mod benzeri dlc diğerlerini bilmiyorum ama hikayesi olan bu ikisi
  6. Tyler Durden

Dishonored DLC Oynama Sırası

The Knife of Dunwall sonra The Brigmore Witches
  7. Tyler Durden

🔥İndirim Battlefield 1 2.84 TL!

Normalde 8tl ama ilk ay Prime Gaming ücretsiz.
  8. Tyler Durden

Bu Ramler uyumlu mudur?

Oyun oynarken arkada google gibi şeyler açmıyorum sadece oyun oynuyorum o yüzden 4 GB yeter diye düşündüm
  9. Tyler Durden

Bu Ramler uyumlu mudur?

böyle bir video görmüştüm de ondan dedim
  10. Tyler Durden

Bu Ramler uyumlu mudur?

Param 8 GB'a yetmediği için soruyorum zaten benim bildiğim 16 GB Ram kullanan oyun yok
  11. Tyler Durden

Bu Ramler uyumlu mudur?

Öncelikle iyi günler.Benim ram modelim Kingston HyperX Fury 8gb Ddr4 2666MHz Cl16 Ram HX426C16FB3/8. 4 GB Ram almak istiyorum acaba bu ram uyumlu mudur...
  12. Tyler Durden

Rehber Düşük Sistemler için Mükemmel 35 Hikayeli Oyun

Black flag'a kadarki tüm Assassins Creed oyunları
  13. Tyler Durden

Yardım Türknet alınır mı? Tecrübelerinizi anlatın.

Altyapısı yok 85tl veriyorum ve 30 civarı download alıyorum gayet memnunum arkadaşlarım bağlatma 1 ayda gelmiyolarmış demişti ama 1-2 gün sonra geldi yani değişiyor herkese aynı değil ben memnunum sadece ilk aldığımda pingim lolde 11-12 civarındaydı şimdi 25-26 alıyorum indirme hızım da 4.7'ye...
  14. Tyler Durden

Metal Gear Solid 5 Phantom Pain

31'inci görevden sonra bir tane yan görev açılıyor efsanevi çakalı yakala diye onu yakalayıp üsse gönderdikten sonra wormhole fulton geliştirilebilir oluyor onu geliştir sonra 16 ve 29'uncu görevlerdeki skulları öldürüp baseye fultonla belirli sayıda fultonlarsan açılabilir oluyor.
  15. Tyler Durden

Metal Gear Solid 5 Phantom Pain

Tam emin değilim ama sanırım zırh şırıngası basınca parazit zırh o yoksa battle dress
  16. Tyler Durden

En Sevdiğiniz Oyun Soundtrackleri

https://www.youtube.com/watch?v=6miaTf1gF4g&t=231s
  17. Tyler Durden

Ac ODYSSEY korsan nexte basılmıyor

Neyi tartışıyorsunuz? Adamın ahlak kuralları sizinkisi gibi olmayabilir cevabınız varsa onu yazarsınız yoksa bakıp geçersiniz uzatmaya gerek yok arkadaşlar.
  18. Tyler Durden

Öneri Steam Fps oyun önerisi

Singularity
  19. Tyler Durden

The Witcher 3 Overrated&Hyped mı?

Abartılacak kadar iyi oyun ama fanboylar abartmanında ötesine geçmiş durumda.
  20. Tyler Durden

Steam 20 TL Hikayeli Oyun Önerisi

Wolfenstein serisi ,Assassins Creed Ezio Üçlemesi,Witcher serisi,ilk iki Tomb Raider oyunu,Splinter Cell serisi,Portal serisi,Metro serisi,Metal Gear Solid 5,Hitman Absolution,Half life serisi,Dishonored serisi,Bioshock serisi,Batman Arkham serisi,Yakuza 0,Shadow tactics blades of shogun,Ryse...
Top Bottom