Prelax 80+ Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 142 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Ahmet Kırlıoğlu 11 Ağustos 2021 #1 Dishonored serisi indirimdeyken DLC'lerini de satın alayım diyorum. DLC'ler hangi sıra ile oynanıyor?
Dishonored serisi indirimdeyken DLC'lerini de satın alayım diyorum. DLC'ler hangi sıra ile oynanıyor?
Tyler Durden 80+ Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 127 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Yusuf Atar İlgilendiği Kategoriler Mgs Fanboyum 11 Ağustos 2021 #2 The Knife of Dunwall sonra The Brigmore Witches
Prelax 80+ Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 142 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Ahmet Kırlıoğlu 12 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Tyler Durden yazmış: The Knife of Dunwall sonra The Brigmore Witches Devamı için tıklayın... Diğer DLC'ler ne peki? Ekstra eşya falan mı veriyorlar?
Tyler Durden yazmış: The Knife of Dunwall sonra The Brigmore Witches Devamı için tıklayın... Diğer DLC'ler ne peki? Ekstra eşya falan mı veriyorlar?
Tyler Durden 80+ Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 127 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Yusuf Atar İlgilendiği Kategoriler Mgs Fanboyum 12 Ağustos 2021 #4 Prelax yazmış: Diğer DLC'ler ne peki? Ekstra eşya falan mı veriyorlar? Devamı için tıklayın... Bir tanesi yeteneklerini falan denediğin bir mod benzeri dlc diğerlerini bilmiyorum ama hikayesi olan bu ikisi
Prelax yazmış: Diğer DLC'ler ne peki? Ekstra eşya falan mı veriyorlar? Devamı için tıklayın... Bir tanesi yeteneklerini falan denediğin bir mod benzeri dlc diğerlerini bilmiyorum ama hikayesi olan bu ikisi
Prelax 80+ Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 142 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Ahmet Kırlıoğlu 12 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Tyler Durden yazmış: Bir tanesi yeteneklerini falan denediğin bir mod benzeri dlc diğerlerini bilmiyorum ama hikayesi olan bu ikisi Devamı için tıklayın... Tamamdır bu ikisini satın aldım.
Tyler Durden yazmış: Bir tanesi yeteneklerini falan denediğin bir mod benzeri dlc diğerlerini bilmiyorum ama hikayesi olan bu ikisi Devamı için tıklayın... Tamamdır bu ikisini satın aldım.