Arama sonuçları: *

1. E

Forza Hori̇zon 4 Kart Toplama

hangi görevleri yaptınız?
  2. E

Forza Hori̇zon 4 Kart Toplama

Herkesin bildiği üzere steam de bazı oyunların koleksiyon kartları olur ve bu kartlar para ile satılır veya satın alınır ancak konu Forza Horizon 4 e gelince oyunu ne kadar oynarsam oynuyim kart toplayamıyorum.Yaklaşık 250 saatim mevcut oyunda ama hala 1 kart bile toplayamadım bu kartlar nasıl...
  3. E

Forza Horizon 4 Açılmıyor

öyle bir seçenek yok internette gördüğüm neredeyse herşeyi yaptım ama olmadı yeniden yüklemekte benim için zor çünkü yayladayım superbox bağlattım ama yinede yavaş 2 gün sürer en az
  4. E

oyunu doğrulamayı dene derken neyi kastettin nasıl yapacağım onu
  5. E

Yardım Küçüklüğümün oyununu bulmama yardım edin

red dead revolver olabilir mi?
  6. E

merhabalar dün xbox gamepassten forza horizon 4 indirdim ve oyunu açtım ve yükleme ekranında takılı kaldı oyun açılmıyor cok mu beklemem lazım diye uyumadan önce açık bıraktım ama sabah hala bu ekran bu konuya acil çözüm getirebillirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  7. E

10000 TL laptop önerisi!

Excalibur g900 veya monster a bakmanı öneririm
  8. E

Hangi işlemci daha uzun gider 3600 vs 2700x

Net 3600 hem performans olarak daha iyi hemde daha az elektrik harcayor
  9. E

6000 TL Bütçe Pc Toplama Yardım

İtopya da teknoqueen var biraz özelleştirme ile 5765.91 TL ye AMD ryzen 5 3600 anakart. Gigabyte b450m s2h gskill 8x2 3200mhz cl16 ram ekran kartı gigabyte GTX 1660 Super 6gb kasa olarak POWER BOOST VK G2052S RG. 650W 80+ sertifikalı hafıza olarak Seagate 1tb HDD ve XPG 256gb M.2 SSD alabilirsin...
  10. E

Metro serisi redux

Merhabalar arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım ve sistemim metro serisini rahatça kaldırabilecek bir bilgisayar sistem özellikleri: İ5 9300H GTX 1650 16GB RAM 1TB HDD 240GB m.2 SSD Ama oyun çok kasıyor normalde mount & blade bannerlord en yüksekte kasmazken bu kasıyor normalde c*ack oyunlarda...
  11. E

Fan ısınma ve şarjda çalışma problemi

Merhabalar 1 hafta kadar önce Casper excalibur g770 aldım sistem özellikleri: İ5 9300h 16gb ram GTX 1650 1TB HDD 240gb SSD Bilgisayardan inanılmaz derecede fan sesi geliyor ve ısınma çok fazla oluyor işlemci değeri 90 dereceye kadar çıkıyor ve fan soğutma işlemini çok iyi yapamıyor bu işlemleri...
Top Bottom