Neler Yeni

Forza Horizon 4 Açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Küntüz
merhabalar dün xbox gamepassten forza horizon 4 indirdim ve oyunu açtım ve yükleme ekranında takılı kaldı oyun açılmıyor cok mu beklemem lazım diye uyumadan önce açık bıraktım ama sabah hala bu ekran bu konuya acil çözüm getirebillirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Adsız.png

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
merhabalar dün xbox gamepassten forza horizon 4 indirdim ve oyunu açtım ve yükleme ekranında takılı kaldı oyun açılmıyor cok mu beklemem lazım diye uyumadan önce açık bıraktım ama sabah hala bu ekran bu konuya acil çözüm getirebillirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Ben böyle bir sorunla karsilasmamistim. Oyunu doğrulamayi dene. Olmadi sil yukle belki düzelir başka çözüm bilmiyorum. Veya internette aratabilirsin sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Küntüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu doğrulamayı dene derken neyi kastettin nasıl yapacağım onu

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Doğrulatmayı dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu doğrulamayı dene derken neyi kastettin nasıl yapacağım onu
kütüphanene git. orda forza horizon var ordan dosyayı doğrulat evya oyunu doğrula diye bir tuş vardır. nerde bilmiyoum cxbox kullanmıyorum ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Küntüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir seçenek yok
internette gördüğüm neredeyse herşeyi yaptım ama olmadı yeniden yüklemekte benim için zor çünkü yayladayım superbox bağlattım ama yinede yavaş 2 gün sürer en az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,661
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom