Arama sonuçları: *

• Users: ZyRex
  • Order by date
  1. ZyRex

Sarı siteden 0 kapalı kutu MSI RTX 5000 kart alınır mı?

Benim için yeterli, hepsiburadada 45k ya phantom modeli satılıyor fakat gerek var mı emin olamadım, 9 ay vade farksız taksit imkanı var kuveyttürk için, şirket hesabına almayı düşünüyorum. Sence bu daha mı mantıklı olur hocam? Tek sıkıntı beklemek istemiyorum 1 hafta kadar xD bir de bende...
  2. ZyRex

Hocam 5070 ti aşırı fazla güç çekmiyor zaten dolayısıyla sıcaklık değerleri ventus’da bile öyle aman aman yüksek değil. İnsanların yorumları forumlarda gayet olumlu diye biliyorum phoenix ile ilgili.
  3. ZyRex

Çözüldü✓ RTX 5070 Ti güç girişi nasıl bağlanır?

Hocam şu an aynı problemi yaşıyorum, yarın kartı almaya gideceğim. Eğer sorunu çözebildiysen bana da anlatmanı çok rica edeceğim.
  4. ZyRex

Fatura şahıs adına kesilmiş satıcı şirket tekra bilişim fakat ben de almamaya karar verdim. 43 bine pckolik fiziksel mağazasından yarın gidip gainward phoenix 5070 ti alacağım
  5. ZyRex

Teşekkür ediyorum hocam fikrini paylaştığın için, almamaya karar verdim ben de.
  6. ZyRex

Hocam konu açtıktan sonra fark ettim ki gainward phoenix modeli var pckolikte 43.000 tl. Shadow için risk alıp 40 vermektense fiziksel mağazadan pckolikten phoenix alacağım yorumlar çok olumlu, sence iyi bir karar mıdır?
  7. ZyRex

Hocam satıcının başka geçmiş satışı yok, 2-3 tane farklı modelde 5070 ti satıyor. Param güvende kabul etmiyor ki bu çok normal ben de etmezdim. Fatura ise Tekra bilişimden, hepsiburada satıcısı.
  8. ZyRex

Satıcının kendi adına faturası var belirtilen tarihte. Tekra bilişim adına, hepsiburada satıcısı. Onun dışında sahibindende başka satışı yok.
  9. ZyRex

Kapalı kutu, faturası yakın tarihte. Kredi kartım yok kimseden de bir şey istemek istemiyorum açıkçası, teşekkürler. 1746029618 Nasıl yani hocam biraz açıklama şansın var mı? Çip zımbırtıları ne oluyor? O olayı duymadım. Bu arada satıcı TEKRA Bilişim. Hepsiburada üzerinden satılmış
  10. ZyRex

Sarı sitede bir çok kapalı kutu ekran kartı satılıyor ve ben de 5000 serisi bir kart almaya karar verdim. Bir tane seçtim ve satıcı hepsiburadadan aldığını söylüyor, normal fiyatının %10 altında ve kapalı kutu. MSI marka shadow serisi. Sizce bir risk taşıyor mu? Alınır mı? Alırken kutuyu kontrol...
  11. ZyRex

PC ÇALIŞIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR,

brom ben de biliyorum nimet olduğunu herhalde, ya tamamen orda kalacaktı ya da kargolayacaktım. Kısacası başka seçenek yoktu, kimse bilgisayarını çöpe atmaz 1741855509 Çok teşekkür ediyorum onları denedim fakat artık bilgisayarcıya verdim, güvendiğim dürüst bir esnaf ufak bir dükkanı var...
  12. ZyRex

Her şey takılı geldi ekran kartı dahil, bios güncellemem için ekran lazım ekran gelmiyor
  13. ZyRex

Vallahi tam olarak öyle maalesef, bozuk değildir inş çalışıyor sonuçta :D
  14. ZyRex

KARGO İLE MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR NASIL GÖNDERİLİR

Hocam o zaman kasayı valize sıkıştıtıp iyice kıyafet ve köpükle kapladık, ekran kartını çıkarmıştık. Monitörü ise ben patpata baya bir tur sarıp etrafına karton yerleştirip yollamıştım bir şey olmamıştı fakat kargo ücreti yüksek çıkabilir aklında olsun.
  15. ZyRex

İşte kargodan geldiği için herhangi bir parça zarar görmüş olabilir, tamamen sağlam gelmesini beklemiyordum zaten. Maalesef parçaları tek tek test etme şansım yok mecbur bilgisayarcıya kalacağım sök takla çalışmaz ise. 1741808265 Yine de çok teşekkür ediyorum tavsiyen için, iyi akşamlar
  16. ZyRex

Vallahi görünürde hiçbir problem yok, ramleri sök tak da yaptım, birazdan son çare işlemciyi falan da bi söküp takayım, biraz yeniyim ama deneye deneye çözebilirsem yarına kadar.
  17. ZyRex

Powercolor hellhound hocam, en kötü yarın bilgisayarcıya başvuracağım son çare. Dediğiniz gibi bios pilini değiştireceğim şimdi 1741807582 Hocam bios pilini çekip taktım bu sefer anakarttaki kırmızı sarı ışık biraz daha uzun süre yandı, ekran kartının da fanlar döndü sonrasında durdu fakat yine...
  18. ZyRex

7900XTX 7800x3d 1741806808 Ben de o şekilde düşündüğümden ekran kartında problem olmadığını düşündüm ama her şey olabilir, tavsiyelerinize göre deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  19. ZyRex

merhaba herkese iyi forumlar, Yurt dışından 6 aydır açmadığım pc’mi kargolattım ve maalesef acele ile olduğundan hiçbir parçayı sökemediler. Şu an pcyi denemek için açtım görünürde her şey problemsizdi. Ekrana görüntü gelmiyor fakat pc ve fanlar çalışıyor, ekran kartının ışıkları yanıyor fakat...
  20. ZyRex

Hangi 2. El pc’yi seçmeliyim?

Hocam yayıncı birinden alıyorum kendisi genelde yayın için kullanıyormuş, mining yapmayı düşünen adamın suprim x alacağını düşünmüyorum. Yük altında 75 80 dereceyi geçmediğini söyledi. 1739188971 Ayrıca pek fazla oyun da oynamıyor, genelde IRL yayınları yapıyor
Geri