Fatura şahıs adına kesilmiş satıcı şirket tekra bilişim fakat ben de almamaya karar verdim. 43 bine pckolik fiziksel mağazasından yarın gidip gainward phoenix 5070 ti alacağımEğer dediğin gibi fatura şirket adına kesilmişse sakın alma.. Ürün iade veya garantiye arıza gittiğinde, iade olayında şirket faturası olduğu için o şirketin iade faturası kesmesi gerekiyor. Yani böyle bir durumda o şirketin peşinden koşman lazım. Diğeri ise arıza sonrası para iadesi olduğunda fatura sahibine o para ödenir sana değil..
Phoneix düşük orta segment bi kart özellik sıcaklık değerlerine bi bak ondan sonra al galaxın vardı sanırsam 42 kya ex gamer Dı sanırım oda olurHocam konu açtıktan sonra fark ettim ki gainward phoenix modeli var pckolikte 43.000 tl. Shadow için risk alıp 40 vermektense fiziksel mağazadan pckolikten phoenix alacağım yorumlar çok olumlu, sence iyi bir karar mıdır?
Hocam 5070 ti aşırı fazla güç çekmiyor zaten dolayısıyla sıcaklık değerleri ventus’da bile öyle aman aman yüksek değil. İnsanların yorumları forumlarda gayet olumlu diye biliyorum phoenix ile ilgili.Phoneix düşük orta segment bi kart özellik sıcaklık değerlerine bi bak ondan sonra al galaxın vardı sanırsam 42 kya ex gamer Dı sanırım oda olur
Güzel ve fp bir modelHocam 5070 ti aşırı fazla güç çekmiyor zaten dolayısıyla sıcaklık değerleri ventus’da bile öyle aman aman yüksek değil. İnsanların yorumları forumlarda gayet olumlu diye biliyorum phoenix ile ilgili.
Benim için yeterli, hepsiburadada 45k ya phantom modeli satılıyor fakat gerek var mı emin olamadım, 9 ay vade farksız taksit imkanı var kuveyttürk için, şirket hesabına almayı düşünüyorum. Sence bu daha mı mantıklı olur hocam? Tek sıkıntı beklemek istemiyorum 1 hafta kadar xD bir de bende corsair rm850x 2021 var ve toplamda 2 tane 8 pinlik kablom var, dönüştürücü için yeterli mi bilmiyorum. Kafam karıştı birazGüzel ve fp bir model