Arama sonuçları: *

1. O

Yorumunuzu Bekliyorum Yeni pc topluyorum

tamam dostum burdan inno3d fanlarına selamımla birlikte özürlerimide iletiyorum
  2. O

yukarda açıklamasını yaptım tekrar yapayım yurt dışında popiler olan bi marka burada sanırım 2 3 site satıyor sadece bilinmeyen marka demem neden bukadar eğlence sebebiniz oldu hala anlamadım xkslxklskdls
  3. O

sen kafayı sıyırmışsın inno3d yurt dışında popiler burada bilinmeyen marka demem gayet doğal bence
  4. O

ne alakası var dostum alsam buraya neden yazayım aklımdaki sistem bu adam sayesinde değişti zaten sıvıyı iptal edip 1660super alacağım
  5. O

sistemden anlasam burada sorup soruşturmazdım ayrıca onun sistemi benimkinden daha pahalı oluyor ek olarak marka varken neden pek bilinmeyen bi markaya para vereyim
  6. O

ısı konusunda biraz endişeliyim ama arkada 1 adet egzos fan var üstte 2 tane var öndede 3 tane var umarım ısıyı dengeler
  7. O

memnun olduğuna sevindim bende 3500x alıp 1660s kullanmayı planlıyorum umarım ortaya güzel bişeyler çıkar 1602008520 sen buraya emir verir gibi yorum yapıyorsun ben senle muhattap olmak istemiyorum iyi günler
  8. O

gamegaraj linkine baktım zaten yorumum o site için değildi ayrıca monitör ek olarak aldığım için 200 300 tl karım oluyor senin önerdiğin sisteme de bütçem yetmiyor mümkünse sen yorum yapma 1602008225 yok daha almadım burdan fikir topluyorum
  9. O

5148 tl ile çıkıyor hocam sıvı soğutmayı falan çıkarınca 1602007838 inventus dan aldığım için ssdyi iptal etme şansım bulunmuyor
  10. O

sıvı soğutmalı 5200tl tutuyor sıvı soğutmasız 4670tl varsa aklında bi sistem yaz
  11. O

sıvı soğutma yerine 1660 super alınabilir aslında ayrıca monitör 1660 tl bence gayet iyi şu dolar kurunda 1602007243 am ama dolar kuru belimizi büküyor başka çare yok ki ayrıca aklında bi sistem varsa yazmanı isterim 1602007394 3500x den memnun musun ayrıca ne tarz işlemler yapıyorsun oyun...
  12. O

seçenleklerde yoktu asus prime b450m vardı
  13. O

evet haklısın ama amd ler çok ısındığı için böyle bi çözüm yolu buldum
  14. O

Evet parva sisteminde ufak oynama yaptım Fiyat 6947
  15. O

Öncelikle Herkese merhaba. Uzun zamandır hayalini kurduğum bilgisayarı alıyorum. Özellikleri Asus B450mk anakart ryzen 3500x işlemci Cooler Master m240l işlemci sıvı soğutması Asus Tuf 1650 Super OC ekran kartı Xpg 3200mhz 8gb ram Kingston 240gb m2 ssd 500 350 olması lazım Vento 6 fanlı kasa...
  16. O

4+4 ram mi yoksa 4+2+2 mi?

görev yöneticisinden baktım 4 yuva görünüyordu genelde 2 oluyormuş
  17. O

güzel fikirleriniz için teşekkür ederim
  18. O

laptopla bu yaz daha rahat vakit geçirmek için ram yükseltmesi yapacağım 4 slot var 4gb ddr3 1333mhz ram mevcut 4gb takviyesi mi yapayım yoksa 2+2 şeklindemi güzel fikirlerinizi bekliyorum
Top Bottom