Neler Yeni

Yorumunuzu Bekliyorum Yeni pc topluyorum

ogulcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğulcan Bektaş
İnno3d mi bilinmeyen marka?
yukarda açıklamasını yaptım tekrar yapayım yurt dışında popiler olan bi marka burada sanırım 2 3 site satıyor sadece bilinmeyen marka demem neden bukadar eğlence sebebiniz oldu hala anlamadım xkslxklskdls

yukarda açıklamasını yaptım tekrar yapayım yurt dışında popiler olan bi marka burada sanırım 2 3 site satıyor sadece bilinmeyen marka demem neden bukadar eğlence sebebiniz oldu hala anlamadım xkslxklskdls
Amazon
Akakce
Hepsiburada
N11
Teknobiyotik
İtopya
İncehesap da satılıyor ve hala "2-3 sitede satılıyor" demen çok saçma
Allah akıl fikir versin

ogulcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğulcan Bektaş
Türkiye de her yerde inno3d satılıyor ve "bilinmiyor" demen çok saçma, her yerde her ekran kartın da bu markayı görürsün. Ayrıca Türkiye piyasa bilginin olmadığı bariz belli, azcık piyasayı araştırmanı tavsiye ederim.
tamam dostum burdan inno3d fanlarına selamımla birlikte özürlerimide iletiyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
2 3 site mi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunlar daha sadece akakçe :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
ısı konusunda biraz endişeliyim ama arkada 1 adet egzos fan var üstte 2 tane var öndede 3 tane var umarım ısıyı dengeler
Hocam benim kasam cidden kötü bir kasa önde 3 fan arkada bir egzoz fan var camı açık bir kasa yani sizin ki baya iyi soğutur bence hava akışıda iyise mükkemmel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,939
Üyeler
168,217
Son üye
maestrodearmas
Top Bottom