Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Olarak Ne Almaliyim?

exvega andromeda 2024e bi bak 400tl sepet indirimi var şu an koltuk büyük geniş bir de ekstra visco süngerli alabilirsin
  2. T

1.5k mouse önerisi yapar mısınız

düzü yanlış bilmiyorsam 2k hertz oluyor max tepki süresiyle ilgili bir bilgim yok ama m800ün tepki süresi çok kötü dediğim gibi fps oyunları oynuyorsan tavsiye etmem asla
  3. T

2000TL Mouse önerisi

başlığı okudun mu dostum
  4. T

2000TL Mouse önerisi

darmoshark diğerlerine göre daha iyi en azından
  5. T

1.5k mouse önerisi yapar mısınız

tepki süresi inanılmaz yüksek bir mouse fps oyunları falan oynuyorsan kesinlikle tavsiye etmem
  6. T

Çözüldü✓ Cougar CGR POLAR 1200W 80+ Platinum vs CORSAIR RM1000x Shift 1000W 80+ Gold

corsair aldım kimse cougar önermedi senin dışında o yüzden corsair aldım
  7. T

Çözüldü✓ psu önerisi lazım yardım

Cougar CGR POLAR 1200W 80+ Platinum ya da CORSAIR RM1000x Shift 1000W 80+ Gold bu ikisi arasında gidip geliyorum şu an fiyatları yakın, bunun hakkında fikrin nedir?
  8. T

Çözüldü✓ Cougar CGR POLAR 1200W 80+ Platinum vs CORSAIR RM1000x Shift 1000W 80+ Gold

çevremde kullanan olmadı hiç cougar o yüzden emin değilim çok karar veremedim
  9. T

aralarında çok ufak fiyat farkı var sizce hangisi daha iyi
  10. T

biraz üstüne koyup fsp hydro g pro 1000w mu almak mantıklı yoksa bu yeterli mi
  11. T

750 var elimde zaten 850 ya da 1000 öneriyor çoğu kişi
  12. T

bir bütçe yok kafamda fakat fp olmasını isterim
  13. T

7800x3D VE 4080 Super için psu önerisine ihtiyacım var arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
  14. T

Bilgisayar çok geç açılıyor

(y)
  15. T

Memory Context Restore diye bir ayarın olduğunu okudum az önce denedim o da etki etmedi muhtemelen dediğin gibi yeni bios güncellemesini bekleyeceğiz eski bios sürümlerini yükleyip deneme şansın oldu mu senin?
  16. T

bir önceki bios sürümünü deneyeyim mi yenisini mi bekleyeyim? 1687891214 ramleri default çalıştırdığımda daha da geç açılıyor hatta emin misin expodan kaynaklı olduğuna? aklıma geldi çünkü o denedim bi daha da geç açıldı
  17. T

evet
  18. T

evet am5 msi pro x670-p wifi kullanıyorum 1687890109 hiç bilmiyorum eski bilgisayarımda 970 evo vardı tam hatırlamıyorum ama yine inanılmaz hızlı bir açılış süresi vardı 3-10 arası bir şeydi hatırlayamadım şimdi ama
  19. T

sağ ol deneyeceğim
  20. T

üzücü ve uğraştırıcı bir seçenek ama sanırım öyle gibi duruyor kimsenin bir önerisi yoksa
Top Bottom