Hocam biosa girip fast boot açın.Windowsta başlangıçta açılan uygulamaları da kapatın
görev yöneticisi başlangıçbu ekrana nereden ulaşıyoruz.
Görev yöneticisinde başlangıç sekmesinde her şey mi etkinleştirildi yazıyor gereksiz olanları kapatabilirsen düzeleceğini düşünüyorum.dostum yazdığımı bir okusaydın keşke başlangıçta bir şey yok diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
görev yöneticisi başlangıç
@Emmree hocam daha önce bir arkadaşa yardımcı olmuşsun sanırım bios güncelleyince düzeldi yazmış arkadaş biosun son sürümü yüklü bende ona rağmen böyle oluyor var mıdır fikrin?
arkadaşlar hiç mi bilen yok ya da daha önce bu sorunla karşılaşan ya
Görev yöneticisinde başlangıç sekmesinde her şey mi etkinleştirildi yazıyor gereksiz olanları kapatabilirsen düzeleceğini düşünüyorum.
Eğer çok çok geç açılıyorsa temiz format şart olabilir ve kullandığın disk hdd ise bu geç açılmayı çok etkiler eskiyse daha fazla bu oran artar.Diğer ssd m2 gibi depolamalar da böyle bir şey oluyorsa vaadi dolmuş olabilir.
Biosun güncel mi acabaAlıntıyı görüntüle devre dışı hepsi dostum
Biosun güncel mi acaba
Yani ne diyebilirim ki ne kadar sürede açılıyor acaba sistemin süre tuttun mu hiç
fast boot yok bu anakartta bulamadım ayarlarda eski anakartımda böyle bir sorun yoktu onda fast boot açıktı 970 evo vardı bios zamanı aşırı düşüktü yeni anakarta geçtim şu anki ssd'im daha da iyi ama daha kötü bir değer varfast boot vb açık mı ?
yaptım bunu daHa birde yani aklıma geldi mantıklı mı değiş mi bilmiyorum ama bios pilini çıkarıp taksan biosun sıfırlanmış olur xmp açarsın başka bir ayara sanırım gerek yok birde böyle bir şey dene eğer tüm detayları irdelediysen.
Baya irdelemişsin . Tek çare anakartı mı değişmek acaba ?fast boot yok bu anakartta bulamadım ayarlarda eski anakartımda böyle bir sorun yoktu onda fast boot açıktı 970 evo vardı bios zamanı aşırı düşüktü yeni anakarta geçtim şu anki ssd'im daha da iyi ama daha kötü bir değer var
yaptım bunu da
üzücü ve uğraştırıcı bir seçenek ama sanırım öyle gibi duruyor kimsenin bir önerisi yoksaBaya irdelemişsin . Tek çare anakartı mı değişmek acaba ?