Arama sonuçları: *

1. N

BIOS pili nerede olabilir?

Laptobun kasası sökük şuan ama fa506ii yazarsan çıkar bios ekranı asusun yeni laptop biosu
  2. N

Bios ekranından olmuyor çoğu seçenek değiştirilebilir bile değil. Anakartımın internetten altına üstüne baktım göremedim. Ve jumper de yok kart üstünde.
  3. N

Garantisi bitti bir de amacım pili değiştirmek değil bios u sıfırlamaya zorlamak.
  4. N

Merhaba Asus Tuf Gaming fa506ii-bq200 model laptobum var bios sıfırlaması için kasayı açtım ancak bios pilini bulamadım. Cmos reset tuşunu da aradım ancak ana kartım üzerinde bulamadım nerede olabilir veya bios sıfırlamayı nasıl yaparım. Not anakart modeli=A0BKXMB8D0
  5. N

Yardım Asus Tuf A15 Bilgisayarım Ssdyi görmüyor .

Ssd yi kendin mi taktın?
  6. N

Windows 10 sıfırlama sorunu

Bağlı hocam internette herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ve bu bu ekran da takılı kalıyorum.
  7. N

Windows 10 sıfırlama sorunu

Merhabalar, ben akşam saatlerinde sistemimde artık kullanmayacağım çok şey olduğu için windows 10un ayarlar kısmında bulunan sistemi sıfırla olayını yaptım gayet normal bir şekilde sıfırlamayı yaptı windowsu kurdu ancak kurulumdan sonra bilgisayarı açarken konum tarih vb bilgileri ayarlamamızı...
Top Bottom