Neler Yeni

Yardım Asus Tuf A15 Bilgisayarım Ssdyi görmüyor .

Deus_65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Eren ÇAlışkan
Bilgisayarım mavi ekran yedi ve keşdini yeniden başlattı ama Windows başlatmak yerine bios'a attı. Herhangi bir depolama aygıtı görünüyor şu an ne yapmam gerek

Ekler

• 82151aff-6575-4175-93ec-ed9b6329aa96.jpg
    82151aff-6575-4175-93ec-ed9b6329aa96.jpg
    2.5 MB · Hit: 32

TİTAN.

80+ Platinum
Bilgisayarım mavi ekran yedi ve keşdini yeniden başlattı ama Windows başlatmak yerine bios'a attı. Herhangi bir depolama aygıtı görünüyor şu an ne yapmam gerek
cihazı ne zaman aldın
son zamanlarda herhangi bir güncelleme yatpn mı
parça değişimi yaptın mı
ssd tak çıkar gibi ?

Deus_65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Eren ÇAlışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi parça değişimi olmadı . Kapağını dahi açmadım . Geçen kasım aldım hala garantisi var. Yaklaşık 1 ay önce kendisi otomatik olarak bios güncelledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cihazı ne zaman aldın
son zamanlarda herhangi bir güncelleme yatpn mı
parça değişimi yaptın mı
ssd tak çıkar gibi ?
Herhangi parça değişimi olmadı . Kapağını dahi açmadım . Geçen kasım aldım hala garantisi var. Yaklaşık 1 ay önce kendisi otomatik olarak bios güncelledi

TİTAN.

80+ Platinum
Mesaj otomatik birleştirildi:

isterseniz bi garantiye gönderin
problem ssdde gibi duruyor ama garanti işi çözebilir

Deus_65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Eren ÇAlışkan
isterseniz bi garantiye gönderin
problem ssdde gibi duruyor ama garanti işi çözebilir
Teşekkürler. Şimdi asus destekten geri dönüş geldi . Bir çözüm yolu attılar onu denicem .olmazsa garantiye yollıcam . Destek için teşekkürler

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Teşekkürler. Şimdi asus destekten geri dönüş geldi . Bir çözüm yolu attılar onu denicem .olmazsa garantiye yollıcam . Destek için teşekkürler

O attıkları şey genel deneme tahtası pek bir işlevi yok.
Tuf serilerinde anakart problemi var yüksek ihtimallede buda benzer bir sorun.

Garantiye gittiğinde depolama vs sıfırlama yapıyorlar ssdde önemli bir şey varmıydı?
Ekstra olarak cihazda gördüğün en ufak kusuru dahi garantiye yollarken belirt.
Asus servisi gerçekten güzel iş yapıyor sorunsuz olarak cihazını al.

Nereden biliyorsun konusuna gelicek olursak, tuf a15 serisi bir cihazım vardı benimde benzer bir sorunla garantiye yolladım 1 hafta gibi kısa bir sürede elime geri ulaştı cihaz.
Yolladığımda depolama hatası gözüken şeyde anakart, SSD değişimi oldu ekstra olarak ekranda ghosting olduğunu söylediğim içinde ekran ve ekran panel değişimi yaptılar.
Fakat araştırmalarına göre tuf cihazlarda anakart sorunlarından dolayı cihaz garantiden geldikten sonra sattım.

Deus_65

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Eren ÇAlışkan
O attıkları şey genel deneme tahtası pek bir işlevi yok.
Tuf serilerinde anakart problemi var yüksek ihtimallede buda benzer bir sorun.

Garantiye gittiğinde depolama vs sıfırlama yapıyorlar ssdde önemli bir şey varmıydı?
Ekstra olarak cihazda gördüğün en ufak kusuru dahi garantiye yollarken belirt.
Asus servisi gerçekten güzel iş yapıyor sorunsuz olarak cihazını al.

Nereden biliyorsun konusuna gelicek olursak, tuf a15 serisi bir cihazım vardı benimde benzer bir sorunla garantiye yolladım 1 hafta gibi kısa bir sürede elime geri ulaştı cihaz.
Yolladığımda depolama hatası gözüken şeyde anakart, SSD değişimi oldu ekstra olarak ekranda ghosting olduğunu söylediğim içinde ekran ve ekran panel değişimi yaptılar.
Fakat araştırmalarına göre tuf cihazlarda anakart sorunlarından dolayı cihaz garantiden geldikten sonra sattım.
Geri dönüşün için teşekkürler. Bu bilgileri dikkate alıcam.

Top Bottom