Arama sonuçları: *

1. L

RX 570'i Nereden Almalıyım? X3440'la darboğaz yapar mı?

o işlemciyi bilmiyorum ama bence işlemciye daha fazla yoğunlaşmalısın bi r5 1600af falan iyi gider
  2. L

SSD HIZ DÜŞÜKLÜĞÜ

#rez
  3. L

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

sorun covidle alakalı değil vergilerle alakalı. daha da anlamadıysanız yapacağım bir şey yok
  4. L

acaba düşündüğün şöyle bir şeymi pc toplamak isteyen biri örneğin işlemci parçası sipariş verir sonra firma işlemciyi üretir sonra satar? eğer düşüncen bu ise üzülürüm. benim bildiğim kadarıyla tüm parçalar seri üretimle üretiliyor stokların biteceğinide sanmam. devlet yurtdışındaki parça için...
  5. L

lan saçma ***** konuşma türkiye hangi bilgisayar parçasını üretiyorda corona yüzünden üretim durduğu için fiyat artsın devlet her geçen gün sömürüyor vergilerle
  6. L

Isınma sorunu

bu arada işlemcim 32nm belki oranlarsak ısı çok yüksektir? genelde 14 ve 7nm ler için 80+ risk demek, 32nm için 60+ derece risk olamazmı?
  7. L

Isınma sorunu

GTX760 2GB GDDR5 256bit OC
  8. L

Isınma sorunu

Ne önerirsin? Sorunu nasıl düzeltebilirim?
  9. L

Isınma sorunu

Ya başka hesap açtım ikiside benim 😅 1593849003 bir önceki sayfada hocam diğer test adsız 2
  10. L

Isınma sorunu

. 1593848873
  11. L

Isınma sorunu

Aynen korsan 😅😅
  12. L

Isınma sorunu

korsan olsa online nasıl girebilirim sence?
  13. L

Isınma sorunu

oyunu ssd'den oynuyorum james donkeyin 240gb lık ssdsini kullanıyorum. HDD bulunmuyor sistemimde
  14. L

Isınma sorunu

hocam benim kadir, işlemcim i3 2100 kış zamanı 55-60 derece oluyordu gta 5 de ve kapanmadan düşük ayarlarda 150 saati devirdim sence sorun nedir?
Top Bottom