İşlemci ısınmıyor ki sıcaklıkları gayet normal.Beyler selam, gta 5 online ve offline'da işlemcim 60-65 derece olduğu zaman oyun kapanıyor, sizce kule tipi fan almam ısınmasını ve oyunun kapanmasını önlermi? varsa tavsiyeleriniz alayım.
hocam benim kadir, işlemcim i3 2100 kış zamanı 55-60 derece oluyordu gta 5 de ve kapanmadan düşük ayarlarda 150 saati devirdim sence sorun nedir?İşlemci ısınmıyor ki sıcaklıkları gayet normal.
Dostum işlemciden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum intelden pek anlamam ama yine de 80 dereceden aşağısı gayet normal.hocam benim kadir, işlemcim i3 2100 kış zamanı 55-60 derece oluyordu gta 5 de ve kapanmadan düşük ayarlarda 150 saati devirdim sence sorun nedir?
oyunu ssd'den oynuyorum james donkeyin 240gb lık ssdsini kullanıyorum. HDD bulunmuyor sistemimdeDostum işlemciden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum intelden pek anlamam ama yine de 80 dereceden aşağısı gayet normal.
Onun dışında SSD veya HDD'nız nedir?
James Donkey SSD'ler kronik sorunlu.oyunu SSD'den oynuyorum james donkeyin 240gb lık ssdsini kullanıyorum. HDD bulunmuyor sistemimde
James Donkey SSD'ler kronik sorunlu.
Crystaldiskmark ve Crystaldiskinfo testleri yapıp ss atabilir misiniz?
James Donkey SSD'ler kronik sorunlu.
Crystaldiskmark ve Crystaldiskinfo testleri yapıp ss atabilir misiniz?
Arkada bir program olmadan Crystaldiskmark'ın bitmesini bekler misiniz yazma hızları daha çıkmamış arkada google'nin açık olması hızı düşürüyor olabilir.
Korsan olduğunu fark etmedim ondan da olabilir.alt tarafta torrent görüyorum kesin gta5 korsan dır ondan olabilir birde arka ne var ne yoksa herşeyi kapatın okuma ve yazma hızını tam olarak görelim
ben korsan olduğunu düşünüyorum ve ondan kaynaklandığını da düşünüyorumÖyle değil dostum.
Googleyi kapat.
Crystaldiskmarkta testi başlat ve write yazan yerler de dolduğunda ss alıp yolla.
Tümünün bitmesini bekle bir de test yaparken SSD sıcaklığina bakarsan daha iyi olur F5 tuşuna basarak Crystaldiskinfo sıcaklıklarını yenileyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korsan olduğunu fark etmedim ondan da olabilir.
korsan olsa online nasıl girebilirim sence?alt tarafta torrent görüyorum kesin gta5 korsan dır ondan olabilir birde arka ne var ne yoksa herşeyi kapatın okuma ve yazma hızını doğru bir şekilde görelim