Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,834
giremezsin diye tahmin ediyorum ama denemedim o yüzden bilmiyorumkorsan olsa online nasıl girebilirim sence?
giremezsin diye tahmin ediyorum ama denemedim o yüzden bilmiyorumkorsan olsa online nasıl girebilirim sence?
Aynen korsanben korsan olduğunu düşünüyorum ve ondan kaynaklandığını da düşünüyorum
sorun sendemi yoksa ka2direnç demi anlamadım ki arkadaşAynen korsan![]()
Ya başka hesap açtım ikiside benimsorun sendemi yoksa ka2direnç demi anlamadım ki arkadaş![]()
bir önceki sayfada hocam diğer test adsız 2Test sonuçları?
okuma yazma hızları düşük geldi gözüme dediğim gibi arkada ne var ne yok herşeyi kapatın tekrar yapın steam google epic falanYa başka hesap açtım ikiside benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir önceki sayfada hocam diğer test adsız 2
Ne önerirsin? Sorunu nasıl düzeltebilirim?Arkada google açık.
Ondan kaynaklanmıyorsa bu okuma yazma hızları kötü hem de baya.
250/230 baya bir değer kaybetmişsiniz HDD kullanıyorum 190/190 hızlarım var.
Bir fikrim yok SSD hızlarından kaynaklanıyor olabilir ama bende HDD'de 190/190 sorun çıkmıyor anlamadım.Ne önerirsin? Sorunu nasıl düzeltebilirim?
Bir fikrim yok SSD hızlarından kaynaklanıyor olabilir ama bende HDD'de 190/190 sorun çıkmıyor anlamadım.
buyrun beyler herşeyi kapatıp denedim fakat sonuç aynı tavsiyelerinizi dinliyorum.okuma yazma hızları düşük geldi gözüme dediğim gibi arkada ne var ne yok herşeyi kapatın tekrar yapın steam google epic falan
Ekran kartınız nedir?buyrun beyler herşeyi kapatıp denedim fakat sonuç aynı tavsiyelerinizi dinliyorum.
GTX760 2GB GDDR5 256bit OCEkran kartınız nedir?