Isınma sorunu

Reaksiyon skoru
11
Beyler selam, gta 5 online ve offline'da işlemcim 60-65 derece olduğu zaman oyun kapanıyor, sizce kule tipi fan almam ısınmasını ve oyunun kapanmasını önlermi? varsa tavsiyeleriniz alayım.

Beyler selam, gta 5 online ve offline'da işlemcim 60-65 derece olduğu zaman oyun kapanıyor, sizce kule tipi fan almam ısınmasını ve oyunun kapanmasını önlermi? varsa tavsiyeleriniz alayım.
İşlemci ısınmıyor ki sıcaklıkları gayet normal.

hocam benim kadir, işlemcim i3 2100 kış zamanı 55-60 derece oluyordu gta 5 de ve kapanmadan düşük ayarlarda 150 saati devirdim sence sorun nedir?
Dostum işlemciden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum intelden pek anlamam ama yine de 80 dereceden aşağısı gayet normal.
Onun dışında SSD veya HDD'nız nedir?

Dostum işlemciden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum intelden pek anlamam ama yine de 80 dereceden aşağısı gayet normal.
Onun dışında SSD veya HDD'nız nedir?
oyunu ssd'den oynuyorum james donkeyin 240gb lık ssdsini kullanıyorum. HDD bulunmuyor sistemimde

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    426.4 KB · Hit: 52
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    433.6 KB · Hit: 43
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    176.4 KB · Hit: 46
Arkada bir program olmadan Crystaldiskmark'ın bitmesini bekler misiniz yazma hızları daha çıkmamış arkada google'nin açık olması hızı düşürüyor olabilir.

Ekler

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    1.1 MB · Hit: 44
alt tarafta torrent görüyorum kesin gta5 korsan dır ondan olabilir birde arka ne var ne yoksa herşeyi kapatın okuma ve yazma hızını doğru bir şekilde görelim

Öyle değil dostum.
Googleyi kapat.
Crystaldiskmarkta testi başlat ve write yazan yerler de dolduğunda ss alıp yolla.
Tümünün bitmesini bekle bir de test yaparken SSD sıcaklığina bakarsan daha iyi olur F5 tuşuna basarak Crystaldiskinfo sıcaklıklarını yenileyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alt tarafta torrent görüyorum kesin gta5 korsan dır ondan olabilir birde arka ne var ne yoksa herşeyi kapatın okuma ve yazma hızını tam olarak görelim
Korsan olduğunu fark etmedim ondan da olabilir.

Öyle değil dostum.
Googleyi kapat.
Crystaldiskmarkta testi başlat ve write yazan yerler de dolduğunda ss alıp yolla.
Tümünün bitmesini bekle bir de test yaparken SSD sıcaklığina bakarsan daha iyi olur F5 tuşuna basarak Crystaldiskinfo sıcaklıklarını yenileyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korsan olduğunu fark etmedim ondan da olabilir.
ben korsan olduğunu düşünüyorum ve ondan kaynaklandığını da düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,961
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri