Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

Rofth gaming koltuk?

Sizden koltuk alacaktım da, şu forumda kurumsal hesap olarak nasıl ceza yediniz yahu? Nasıl güvenip alalım şimdi...
  2. Fevkelade1i

Yardım Oyuncu koltuğu almaya değer mi ?

Yorumun için teşekkürler hocam, eliyorum bunu. Rofth Stark ve Hawk Future arasında bir tercih yapacağım artık.
  3. Fevkelade1i

Yardım Oyuncu koltuğu almaya değer mi ?

Hocam, ben de şimdi Zio bakıyordum. Oturma yerinin çok geniş olmasından ve Visco ped kullanmasından ötürü Zio almayı düşünüyordum? Rofth Stark, Zio Venom ve Hawk Future arasında kaldım açıkçası.
  4. Fevkelade1i

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz, rahat ol. Mülteciler konusunda Erdoğan'a yaptığımız eleştirilerin ne kadar haksız olduğunu yaşayarak gördük.
  5. Fevkelade1i

Trol değil, gerçekler kardeşim :D 1765656067 Yaşıyorum da, foruma pek bakamıyorum.
  6. Fevkelade1i

Sen beni nerden tanıyorsun : )
  7. Fevkelade1i

❌İndirim Bitti! Beyaz Oyuncu Koltuğu 7,500₺ | JYSK

Şu an ürünün fiyatı 8.500 TL olmuş. Koltuğu kullanıyor musun, memnun musun hocam, ona göre ben de arkadaşıma hediye olarak alacaktım.
  8. Fevkelade1i

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

Seçimden sonra siyaset konuşmanın pek bir anlamı yok. Zaten kazandık, ne söylerseniz söyleyin biz yöneteceğiz. Raporladığım bir etiketten sonra geldim bu konuya. Aradan 2 yıl geçmesine rağmen beni unutamamış olmaları ayrı bir sevindirse de, nato kafa nato mermer... Yorumlara bakıyorum, bu...
  9. Fevkelade1i

Yardım 7 Days to Die V1.2 Stabil Versiyon: Çapraz Platform Desteği Geldi!

Arkadaşlar, 1 hafta önceki büyük güncelleme ile oyuna sonunda çapraz platform desteği geldi. Benim Steam hesabımda oyun zaten var, arkadaşımın da Xbox hesabında oyun var. Xbox'tan Steam hesaplarımızı da ekledik. Ama oyuna davet etmeyi bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  10. Fevkelade1i

AK PARTİ Gençlik kollarına nasıl Katılabilirim nereye müracaat etmem gerekir ?

Hepsini ayıkla, belki aklın başına gelir ve doğru yolu bulursun. Adam saplantılım olmuş, her yerden takip ediyor :D 1734203834 Aslında konu dışı için gelmemiştim, bir ürün yorumlarına bakmaya geldim. Arkadaşın etiketini gördüm, sağolsun. 2028 seçimlerini de garantiledik elhamdüllillah. Bu 12...
  11. Fevkelade1i

Yardım Pusat K3 Pro Mekanik Klavye yazılımı hk

Ben de arıyorum ama bulamadım bir türlü.
  12. Fevkelade1i

AK PARTİ Gençlik kollarına nasıl Katılabilirim nereye müracaat etmem gerekir ?

Nasıl bir iz bıraktıysam, aylardır forumda aktif olmamama rağmen hatırlıyorsunuz :D
  13. Fevkelade1i

Destiny 2 arkadaşla nasıl oynanıyor ?

Hocam, oyunu hâlâ aktif oynuyorsan birkaç şey danışabilir miyim?
  14. Fevkelade1i

Lenovo LOQ mu HP Victus mu Almalıyım?

Kesinlikle, her ikisi de önemli. Bu yüzden Lenovo'ya aklım daha çok yatkın duruyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  15. Fevkelade1i

Evet, benim de canımı en çok sıkan nokta bu. İlave olarak şu rami alıp, 16 GB olarak kullanmayı düşünüyordum açıkçası. https://www.n11.com/urun/samsung-m425r1gb4bb0-cqk0l-8-gb-ddr5-4800-mhz-cl40-notebook-ram-35287008
  16. Fevkelade1i

Maalesef, bulabildiğim en iyi seçenekler bunlar. Lenovo'ya karar kıldık ama hâlen içimde bir kuşku var.
  17. Fevkelade1i

Trendyol 9 taksit yaptığı için, sadece oradan alabiliyorum. Bu model Trendyol'da yok maalesef. Ayrıca, Acer marka olarak hafızalarda iyi yer edinmiş değil. Kronik sorunlu mu yoksa düzgün mü bilmiyorum.
  18. Fevkelade1i

Arkadaşlar, Pazartesi günü sipariş vereceğim. Şu 2 bilgisayardan hangisini almalıyım sizce? Lenovo alırsam, ilave 8GB ram takacağım. https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15irx9-83dv00hntr-i7-13650hx-8gb-ddr5-512gb-rtx4060-8gb-15-6inc-144hz-fhd-gaming-laptop-p-835479357...
  19. Fevkelade1i

lenovo LOQ vs ASUS TUF GAMING F15?

Bu da güzel duruyor hocam. Asus Tuf ile bunun arasında kaldım şu an.
  20. Fevkelade1i

lenovo LOQ vs ASUS TUF GAMING F15?

Arkadaşlar, şu iki bilgisayardan hangisini almalıyım? Veyahut önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Oyunun yanı sıra, grafik tasarım için Adobe uyhulamaları, AutoCAD gibi programlar için de kullanılacak...
Geri