Neler Yeni

AK PARTİ Gençlik kollarına nasıl Katılabilirim nereye müracaat etmem gerekir ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Nasıl bir iz bıraktıysam, aylardır forumda aktif olmamama rağmen hatırlıyorsunuz :D
Normal değilmi furkan lavuğu 1 fevkelade 2

Onu bunu boşverde dış güçler bahanen bitti
2023 lozan bitti
Faiz nas diyordunuz faiz arttiriyorlar o yalanınızda battı

Diyecek bir şey bulamadığından gelmiyorsun foruma seçime 1 ay kala ne troll yorumlar atıp yalakalık yapmıştın be maaşımı kestiler dostum hadi twittera git sen birbirlerinizi rtleyin beğenin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bir iz bıraktıysam, aylardır forumda aktif olmamama rağmen hatırlıyorsunuz :D
Screenshot_2024-12-13-02-09-01-250_com.twitter.android-edit.jpg
Şu öznur denen sözde uluslararası ilişki uzmanı olan trollü rt lemen başlı başına nasıl bir maaşlı çalışan olduğunu gösteriyor işsiz gibi her postunde erdoğana ovguler yağdirdiğin 30k twitinden ayıklansa daha çok şey ayıklanır ama bu kadarı yeterli

Hocam sen de mi gece gece dünya liderinin Afrika'da dengeleri değiştirmesinden sonra geldin?
Bu adam gerçek bir dünya lideri.
Somaliden suriyeye kadar herkese faydasi var bi türke yok maşallah gerçek dünya lideri

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Alıntıyı görüntüle
30k twitinden ayıklansa daha çok şey ayıklanır ama bu kadarı yeterli
Hepsini ayıkla, belki aklın başına gelir ve doğru yolu bulursun. Adam saplantılım olmuş, her yerden takip ediyor :D

Hocam sen de mi gece gece dünya liderinin Afrika'da dengeleri değiştirmesinden sonra geldin?
Bu adam gerçek bir dünya lideri.
Aslında konu dışı için gelmemiştim, bir ürün yorumlarına bakmaya geldim. Arkadaşın etiketini gördüm, sağolsun.

2028 seçimlerini de garantiledik elhamdüllillah. Bu 12 yaşındaki arkadaşlar da forum köşelerinde laga luga yaparak kendilerini tatmin ededursunlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Hepsini ayıkla, belki aklın başına gelir ve doğru yolu bulursun. Adam saplantılım olmuş, her yerden takip ediyor :D

Aslında konu dışı için gelmemiştim, bir ürün yorumlarına bakmaya geldim. Arkadaşın etiketini gördüm, sağolsun.

2028 seçimlerini de garantiledik elhamdüllillah. Bu 12 yaşındaki arkadaşlar da forum köşelerinde laga luga yaparak kendilerini tatmin ededursunlar.
2028 seçimleride sizin olsun zaten muhalefetde ayrı lavuk ama sor bi seçimler umrumdamı? şu dandik siyasetçilerin arasında bir takım tutmanız 2-3 kuruş aldığınız için trollük yapmanız komiğime gidiyor :D gerçi sizde haklısınız başka gidebilecek bir ülkeniz yok aldığınız bilmem kaç kuruş ile geçinmeye çalışan fukaralarsınız bende sizin yerinizde olsam makarna yiyebilmek için twitterda tam zamanlı trollük yaparak asgarinin 2-3 kuruş fazlasını alıp evime et sokmaya çalışırdım. kendi kurduğunuz oyunlarda mağdur oynamaya devam edin

edit saplantım sizinle uğraşmak mertden,furkandan blok yedim sırada sen varsın

Top Bottom