Zaten o kız kardeşim başka kız yok.Hocam sen daha Geçen sevdiğin ve Nerde olduğunu bilmedigin bir kız belki görür diye buraya tüm hislerini Döken aşk ilan eden Eleman degilmisin ne ara başka kız buldun sevdiğin kişilere olan bağını/sadakatini Tebrik ederim.
Not: Ben AKP'den 2-3 bı şey kazanırım belki bana daha az girer diye düşünüyor diye yorumladım
Olacağım ulan kolayda olmasa olacağız çalışmaktan başka şansımız yoko zaman zeka geriliği var sen de gelmiş sevdiğim kız chp gençlik kollarında benim de arkama güç almam lazım lan bi uza şurdan sen hayatın boyunca hiç bir şey olamayacaksın
Hocam dikkat silin Şimdi çıkar biri Şikayet eder boşa hapis cezası yada para cezası almaReisini ....... anladınız siz
Ya ayrı.Hocam dikkat silin Şimdi çıkar biri Şikayet eder boşa hapis cezası yada para cezası alma
Kimseden korkum yok allahtan başkaHocam dikkat silin Şimdi çıkar biri Şikayet eder boşa hapis cezası yada para cezası alma
Hocam Technopat/Ekşi sözlük/Twitter vs. değil bura takılmayın böyle şeylere (Acelem vardı yanlış yazmışım yoksa normalde zaten kesinlikle ayrı yazarımYa ayrı.
Sonrada ülke neden gelişmiyor aHocam sevdiğim kız var ya CHP gençlik kollarına katılmış benimde arkamda güç olması lazım ölümüne reisciyiz artık hocam girse bile bize giren girdi artık ölümüne