Arama sonuçları: *

1. M

İp 13 mü yoksa s24+ mı alınmalı?

ekran boyunu önemli değil benim için. önceki telefonum xiaomi mi note 10 lite s24+ ile aynı büyüklükte o yüzden alışma sürecinde sorun yaşamam diye düşündüm
  2. M

İp 13 mü yoksa s24+ mı alınmalı?

30-40k civarında bir telefon almak istiyorum ama bu ikisi arasında kaldım. 128 gb ın üstüne çıkmak istiyorum ama ip 13 de kendini çekiyor fakat samsung s24+ da daha yeni olduğu için yönelesim var önerilerinizi bekliyorum. başka telefon önerilerine de açığım.
  3. M

Bilgisayarım kaç para eder?

Bilgisayarımı satmak istiyorum ama genel olarak ne kadar fiyat biçmem gerekiyor bilmiyorum. özellikleri şu şekilde AMD ryzen 3 3100 4 çekirdek 8x2 16gb hyperx ram hyperx fury 3D 480GB SSD Radeon Rx 5500 xt 4 GB high power eco br 600w 85+ ASRock B450M HDV R4.0 Anakart Dark diamond pro mesh rgb...
  4. M

Bilgisayarım kaç para eder

Bilgisayarımı satmak istiyorum ama genel olarak ne kadar fiyat biçmem gerekiyor bilmiyorum. özellikleri şu şekilde AMD ryzen 3 3100 4 çekirdek 8x2 16gb hyperx ram hyperx fury 3D 480GB Radeon Rx 5500 xt 4 GB high power eco br 600w 85+ ASRock B450M HDV R4.0 Anakart Dark diamond pro mesh rgb kasa...
  5. M

25.000 TL'ye Sınır Mühendis Laptop Önerisi

Hocam bence ram az. Bir de monster in ofis laptopları hakkında ne düşünüyorsun?
  6. M

25.000 TL'ye Sınır Mühendis Laptop Önerisi

Mekatronik mühendisi öğrencisiyim ve bi yandan hem yazılım programı hem de solid works kullanacağım için bana yetecek bir leptop arıyorum max fiyatım 25k önerileriniz nedir
  7. M

Çözüldü✓ Sessiz oyuncu mouse'u

ekstra tuşları olması şart değil sadece gecikmesi fazla olmayan ve sessiz bir oyuncu mouse'u arıyorum clickleri gece odamda yankılanmasın sadece :)
  8. M

Çözüldü✓ Bilgisayar çökecekmiş gibi bir kasma sesi geliyor

Bİlgisayarımın ram i falan gayet yeterli bir makine ama (Opera gx kullanıyorum) youtubeda arkada video açık iken başka bir sekmeye geçtiğimde veya başka bir şey yaptığımda videonun sesi sanki bilgisayar çökecekmiş gibi bir ses kasması meydana geliyor bu konuda ne yapabilirim?
  9. M

Öneri 100-550 tl arası kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

aslında kablolu da olabilir genelde basslara ve dış sesi kesmesine önem veririm. ses seviyesi yüksek olursa süper olur 1662639090 JBL T110BT modelini buldum almayı düşünüyorum
  10. M

15-16 yaşındayım sanal üzerinden (yatırım da olabilir) nasıl para kazanabilirim?

sadece devletten bana gelen aylık burs ile geçiniyorum ve artık bana yetmiyor. Başka neylerle uğraşarak para kazanabilirim veya borsa ile ilgilensem para kazanabilirmiyim?
  11. M

web tasarım dilleri sıralaması

merhabalar. Ben web tasarım öğrenmeye çalışan birisiyim ve dilleri hangi sırayla öğrenmem gerek bunu bilmiyorum. ilk olarak html temeli attım sonra sırayla hangi dilleri öğrenmeliyim PHP HTML JAVA CSS ASP MYSQL bunların sıralamasını merak ediyorum şimdiden teşekkürler
  12. M

steam deki bravo kasamı satmak istiyorum

dostum oyun almak istesem steam den satarım fakat ben elime nakit geçsin istiyorum
  13. M

steam deki bravo kasamı satmak istiyorum

csgo dan bravo kasası düşürdüm fakat bunu bynogame de satamıyorum elime nakit geçebilicek şekilde bunu nasıl satabilirim
  14. M

Klavye önerisi max 230tl

hocam şuanda ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu fiyattakiler bu klavyeden kat kat daha kötü yani bana gönderdiğiniz klavye çok iyi çok teşekkür ederim hoca :)
  15. M

Klavye önerisi max 230tl

birazcık klavyeyi araştırıyorum eğer gerçekten güzelse sipariş vereceğim hocam teşekkürler
  16. M

Klavye önerisi max 230tl

çok teşekkürler hocam çok iyi bir indirim yakalamışsınız :)
  17. M

Klavye önerisi max 230tl

30 tl olabilir ama blue swicht olmazsa iyi olur
  18. M

Klavye önerisi max 230tl

selamlar şu sıralar klavye bakıyorumda mekanik veya membran farketmez max 230 tl olusa önerebileceğiniz bir klavye varmıdır?
  19. M

Bilgisayar kapanınca kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı kapattığımda kulaklığımın ışığı yanmaya devam ediyor ama klavyemin ve mouse min ışığı yanmıyor windows dan ayarları yaptım ama kendi anakartımın bios unda ubs lerle ilgili bir seçenek bulamadım anakartımın modeli:Asrock b450m-hdv r4.0
Geri