Merdan Efe
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
selamlar şu sıralar klavye bakıyorumda mekanik veya membran farketmez max 230 tl olusa önerebileceğiniz bir klavye varmıdır?
klavyede ses olsun mu ve 30tl daha bütçe artabilir mi?selamlar şu sıralar klavye bakıyorumda mekanik veya membran farketmez max 230 TL olusa önerebileceğiniz bir klavye varmıdır?
30 tl olabilir ama blue swicht olmazsa iyi olurklavyede ses olsun mu ve 30tl daha bütçe artabilir mi?
hocam blue değil cyan bluden biraz daha sessiz dir30 TL olabilir ama blue swicht olmazsa iyi olur
çok teşekkürler hocam çok iyi bir indirim yakalamışsınızhocam blue değil cyan bluden biraz daha sessiz dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama illa sessiz istersen bu var sadece tuşları bizar küçük ama kalitesi iyidir https://www.n11.com/urun/rampage-ra...nik-oyuncu-klavye-58111?magaza=tahaelektronik
evet hocam ben alın derimçok teşekkürler hocam çok iyi bir indirim yakalamışsınız![]()
birazcık klavyeyi araştırıyorum eğer gerçekten güzelse sipariş vereceğim hocam teşekkürlerevet hocam ben alın derim
incelemeleri falan var hocambirazcık klavyeyi araştırıyorum eğer gerçekten güzelse sipariş vereceğim hocam teşekkürler
hocam şuanda ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu fiyattakiler bu klavyeden kat kat daha kötü yani bana gönderdiğiniz klavye çok iyi çok teşekkür ederim hocaincelemeleri falan var hocam