Arama sonuçları: *

1. E

Ekran kartı ve işlemci seçimi

gigabyte rx 5700 xt 3460 tl 2060 super daha pahalı ve çeşit çok hangisi bu fiyat bazında iyidir ?
  2. E

Bu sistem nasıldır ?

farklı sitelerden daha ucuza alabilirsin parçaları
  3. E

Ekran kartı ve işlemci seçimi

merhaba, bütçe 4500 tl işlemci ve ekran kartı seçiminde kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim. oyun ve yayın için kullanılacak. sistem: ram: adata xpg d30 2x 8 gb anakart: MSI b450m pro Max ssd: kingston a2000 kasa: dark guardian PSU: sharkon V2 650w Asus tuf 1660 süper ryzen 7...
  4. E

Hangi Sistem Daha iyi?

2. sistem link atar mısın
  5. E

hangi sistem ?

Bildiğiniz varsa atabilir misiniz çok daha bir toplama
  6. E

hangi sistem ?

mesela ?
  7. E

hangi sistem ?

arkadaşlar merhaba, 1. sistemde yayın için işlemciyi yüksek tutmak istedim. ama çok kararsızım sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Başka sistemler önerebilirsiniz. ram: adata xpg d30 2x 8 gb 500 TL anakart: MSI b450m pro Max 500 TL ekran kartı: Asus tuf 1660 süper 1793 TL...
  8. E

7800-8200 arasi sistem tavsiyesi

rica etsem linkleri atarmısın ?
  9. E

ekran kartı tavsiyesi

merhaba, Media Markt MSI Msı Vga Geforce Gtx 1070 Ti Gamıng 8G 3 bin tl diğer sitelerde vs en az 5 bin tl nedenini bilen varmı alınır mı ? 3400'e gigabyte rx 5700 xt almayı düşünüyordum hangisi daha iyidir ?
  10. E

Bilgisayar toplama

nasıl yani takılma derken nasıl yani ? gümrük mü ?
  11. E

7.500 TL bilgisayar önerisi

merhaba, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 7.5 k monitör dahil sistem önerebilir misiniz ?
  12. E

Bilgisayar toplama

merhaba, kendimce bir sistem oluşturdum. uyumlu mu? iyi mi, kötü mü ? yardımcı olursanız sevinirim. her türlü tavsiyeye açığım. bildiğiniz aynı bütçe de bir sistem varsa atabilirsiniz. şimdiden teşekkürler. bilgisayarı yayın ve oyun için kullanacağım. bütçe 8 bin tl (monitör dahil) ram...
Top Bottom