Şanslısın adamım bende o bütçede bir sistem topluyacam ve ben bunları alıcam tavsiye ederim bir bakBütçem 7800 ile 8200 itopyadan sistem alcamda onercegeniz varmi
rica etsem linkleri atarmısın ?Şanslısın adamım bende o bütçede bir sistem topluyacam ve ben bunları alıcam tavsiye ederim bir bak
MOTHERBOARD: MSI B450-A Pro Max 4133mhz CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: 2070 Super yada 3060 Alıcam tam emin değilim RAM: GSKILL 16GB (2x8) 3200mhz CL16 M.2SSD: Adata XPG 8200 Pro 256 GB CASE: Aerocool Airhawk PSU: FSP 700W Speed Hydro 80+
Ya ne soruyon git vatana soyle 8bin TL sato düzer sanaBütçem 7800 ile 8200 itopyadan sistem alcamda onercegeniz varmi
vatanda biraz pahalı oluoYa ne soruyon git vatana soyle 8bin TL sato düzer sana
Umarım ciddi değilsindir. Akşam akşam...Ya ne soruyon git vatana soyle 8bin TL sato düzer sana
Umarım ciddi değilsindir. Akşam akşam...
YokMonitör dahil mi?
Knk haftaya alicam o yuzdenAga senin kaçıncı sistem konun bu , aylardır görüyorum senin konularını.
İşlemciyi R7 3700x yap, 3 fanlı XFX RX 5700 XT yap, XPG 512GB M2 SSD yap, Cougar 600w 80+ yapYok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk haftaya alicam o yuzden
Bütçe iyi bende o kadar olmadığı için sinirlendim sadece vatan bilgisayarda güzel sistem toplarlar veya itopyaya bakUmarım ciddi değilsindir. Akşam akşam...
İnternette OEM ürünler var uygunvatanda biraz pahalı oluo