Arama sonuçları: *

1. H

Aniden kapanma ve çok ısınma

anakart sıcaklığı da hiç normal değil. çok yüksek muhtemelen kasa sorunlu ve içine hiç hava girmiyor. kasa kapaklarını açık kullanın birde öyle deneyin
  2. H

Aniden kapanma ve çok ısınma

bu sıcaklık değerleri aşırı fazla işlemci soğutucusu yerine takılı olmayabilir.
  3. H

3600 için en iyi overclock ayarı

silikonu iyi olup olmadığını nasıl anlıyorum ?
  4. H

3600 için en iyi overclock ayarı

Merhaba ryzen 3600 işlemcim var. sıcaklık tarafında sorunum yok nzxt kraken m22 var. iyi bir voltaj ve mhz ayarı önerebilir misiniz?
  5. H

5500XT 4GB RVN coin kazmak hakkında

merhaba bende rx 5500xt 4 gb var raven coin kazıyorum günlük ortalama 0.40 dolar bırakyıor. neden acaba ?
  6. H

rx 5500xt 4gb ile hangi coinlerin kazılması mantıklı?

Merhaba bende bu kart var raven coin kazıyorum. getirisi çok az bir ayda 14 dolar ortalama kazanç veriyor bu da değmez. sizin bir tavsiyeniz var mı bu kart için?
  7. H

nzxt arka plakasını nerden bulabilirim?

merhaba 2-3 hafta önce itopyadan nzxt kraken m22 aldım ryzen 5 3600 işlemcime taktım fakat takarken anakartın arkasında bulunan plastik arka plakanın sol üst köşesindeki vide bağlandı yerinde çatlak oluştu. sanırım vidayı biraz fazla sıkmam sonucu oldu. kullanmayı denedim soğutmada hiçbir...
  8. H

overclock değerlerim nasıl olmalı

tamamdır
  9. H

overclock değerlerim nasıl olmalı

ryzen 5 3600 işlemcime nzxt kraken m22 aldım sıcaklıklar normal ayarlarda çok düşük. stres testinde maks 60 dereceyi gördüm. overclock yapmayı biliyorum fakat kaç voltaj vereceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  10. H

Ryzen 5 3600 için 120 mm soğutma yeterli mi yoksa 240 alınmalı mı?

hocam bende de 3600 var stok soğutucu ile cidden sıkıntılar yaşıyordum. nzxt m22 120mm aldım cidden çok iyi valorantta maks 52 dereceyi görüyor ama bence illa sıvı soğutma alıcam diyorsan 240 al ama 120mm gayet yeterli.
  11. H

2060 almak mı 3060 beklemek mi

bu nasıl soru ?
  12. H

Öneri 650w 80+ psu önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-aigo-gp650-650w-80-bronze-guc-kaynagixkutusuz-fiyati,740581922.html bende bu var 2070 super besliyor hiç sıkıntı çıkarmadı ne sesi var ne birşeyi. yurtdışında çok kullanılan f/p ürünü olarak biliyorum eğer bütçe böyleyse alabilirsin.
  13. H

İşlemcilerinizin Cinebench R20 puanları ?

benim 3600 amd wraith prism anakart asus rog x570 f 4.3 ghz 1.2 voltaj 3998 puan
  14. H

Ekran kartımı kullanmıyor

sistemin tamamını yazar mısın?
  15. H

Valorant Duo Aranır

valorant gümüş gold rank kasıcak. iyi oynayan duo arıyorum. tek rank kasamıyorum. çoğu maçı trolluyorlar.
  16. H

3500 TL - Bütçeme uygun ekran kartlı sistem önerir misiniz

savunmuyorum ama bu bütçede en iyi bu gibi
  17. H

IOS İphone 12 Tanıtıldı !

Biz Türkler KDV öderiz. KDV bulamazsak ÖTV öderiz. ÖTV bulamazsak MTV öderiz. MTV bulamazsak TRT Payı öderiz. TRT Payı bulamazsak %1 Kültür Bakanlığı Payı öderiz. %1 Kültür Bakanlığı Payı bulamazsak Gümrük Vergisi öderiz. Gümrük Vergisi bulamazsak Damga Vergisi öderiz. Damga Vergisi bulamazsak...
  18. H

valorant düşük fps sorunu

ben bi ayar ellemedim normal olarak kullanıyorum. senin sorununu da bilemedim. laptop ısınıyor mu? belki işlemci gücünü düşürüyordur ?
  19. H

valorant düşük fps sorunu

ryzen 5 3600 rx 5600xt 350 fps masaüstü farkı.
Geri