Arama sonuçları: *

1. Bash-ül Adam

Hangi Ekran Kartı daha iyi

İki ekran kartına da darboğaz yapmayacaktır. 1660TI ile 1070 arasında çok az fark var. Alacaksan 1080 al. Performans için.
  2. Bash-ül Adam

Bu güç kaynağı bilgisayarıma yeter mi? FSP RA450 RAIDER 450W 80+ POWER SUPPLY-BULK

Yeterli. Ama alacaksan bunu alsan daha iyi olur. Biraz bütçeyi arttırıp. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-500w-fiyati,651151243.html
  3. Bash-ül Adam

sıvı soğutucu takmak için gri bloğu çıkartmalımıyım

Gri blok derken nereyi kastettiniz?
  4. Bash-ül Adam

Öneri B550M PRO-VDH WIFI anakart nasıl dostlar

İşinizi görecektir.
  5. Bash-ül Adam

Sizce aşağıdaki sistemlerden hangilerini tercih etmeliyim?

Evet. 1680 olan, aman dikkat ha :).
  6. Bash-ül Adam

9600 gt için 300 Watt psu yeterli mi?

Tavsiyem daha güvenilir markalara yönelmeniz. Amacım PowerBoost'a laf atmak değil ama en azından sertifikalı olsun veya Corsair, Coolermaster gibi markaların sertifikasız ürünleri de olabilir.
  7. Bash-ül Adam

9600 gt için 300 Watt psu yeterli mi?

Gerçek 300w ise fazlasıyla yetecektir. Ama Tavsiyem her zaman sertifikalı psu'dur.
  8. Bash-ül Adam

Android 4.1 cihazıma Among Us nasıl yüklerim

Her cihaz için rom bulunmuyor.
  9. Bash-ül Adam

Eksik driver var mı?

Evet genelde öyle diyorlar. Ama ben şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İstersen Driver Pack Solition Online de deneyebilirsin.
  10. Bash-ül Adam

Eksik driver var mı?

Anakartın ses driverları var. Anakartın sitesine gidip support sekmesine geçin. Ordan driver'i seçin ve sizde eksik olanları indirin. Veya isterseniz Driver Booster kullanarak tarama yapabilirsiniz.
  11. Bash-ül Adam

R5 3600 Sisteme 300w PSU nasıl olur?

O psu'ya bu sistem emanet edilmez. Mutlaka sorun çıkar. Eğer gerçekten 300w'ı verebiliyorsa yeter ama sanmıyorum sertifikalı 500w bi psu alın.
  12. Bash-ül Adam

bilgisyarada oyun oynarken pc yi hızlandırıcak uygulama varmı

Hiçbir program işe yaramıyor hepsini denedim. Tek tavsiyem Linux kur (ubuntu tercihimdir). Eğer linux kurarsan 10 fps hatta daha fazla farkedebiliyor. Eğer oynayacağın oyun linux destekliyorsa dualboot'la linux kur işin bitince tekrar windowsa geç.
  13. Bash-ül Adam

50tl Altı Termal Macun Önerisi

Merhabalar sistem topluyorum işlemcim i5 4570 bildiğiniz gibi ısınan bir işlemci (84w TDP). Bu işlemciyi uzun yıllar idare edecek bir termal macun arıyorum. Bütçem en fazla 50tl.
  14. Bash-ül Adam

Termal Macun Önerisi

Cooler Master MasterGel Pro
  15. Bash-ül Adam

windows format atmayı beceremiyorum

Bir tane fiziksel disk varsa mutlaka birleşmeli. İsterseniz bir daha anlatayım atladığınız bir yer vardır belki. Bütün diskleri silin hepsinin bir disk altında toplanması gerekiyor. Eğer bir diski silip ardından hemen yeni butonuna basarsanız diskler birleşmez. Hepsini silin önce sonra yeni deyin.
  16. Bash-ül Adam

Bilgisayarınızda iki tane mi disk var.
  17. Bash-ül Adam

Eğer windows üzerinde sadece 2 tane disk gözüksün istiyorsanız: Orda gördüğünüz bütün diskleri biçimlendirin ve sil butonuna basın (tüm verileriniz silinir). Ve bu diskler artık tek bir tane ayrılmamış alan olarak gözükür. Bu diski ikiye bölmek için disk boyutunun yarısını hesaplayın ve...
  18. Bash-ül Adam

Sorununuz GPT MBR sorunu mu?
  19. Bash-ül Adam

Sorunu anlayamadım ama kısaca formatı anlatayım bir windows boot usb'si oluşturun. Bu usb'yi bilgisayara takıp bilgisayarı bu usb den başlatın kurulumda ileri ileri deyin ve özel kurulum'u seçin diskleri biçimlerndirin ve kurulum yapacağınız diski seçip ileri deyin ve kurulum başlasın.
Geri