Arama sonuçları: *

1. M

Sıcaklık normal mi

Bitcoin falan ne alaka güzel kardeşim? Steamden virüs bulaşmaz. İnternette ki en güvenli yerlerden biridir Steam. "Ya biliyor musun bilgisayarına 1 virüs atıyorlarmış senin ekran kartından mining yapıyorlarmış" gibi şeylerle kafanızı doldurmayın. Senin ekran kartınla sence mining yapılması...
  2. M

Yardım Monitör Önerisi İstiyorum

Bahsettiğiniz sitelerden 3-4 tane var. Site başı max 2 tane istediğiniz gibi monitör olsa 6-8 monitör eder. Bunların içinden bütçenize uygunu seçip alırsınız. Siz tam olarak ne için yardım istiyorsunuz? Dediğiniz sitelere ürün sayısı çok az.
  3. M

bu sistem nasıl olmuş

Sistem gayet güzel. 11.000₺ yi geçmeyecek şekilde klavye+mouse+monitör zor. Bu sisteme 1 ms 144 Hz monitör alman çok iyi olur. Ki sadece onu alsan 11.000 ₺ olacak. Klavye mouse için bütçen kalmayacak. Eğer illa 11.000₺ dersen monitör olarak ...
  4. M

5500 TL 'ye Nasıl bir Sistem Almalıyım ?

Fiyatı biraz arttırıp RAMleri 3200 Mhz yaparsanız daha güzel olur. İşlemcinizde gereksiz yüksek olmuş. 1600 AF iş görür.
  5. M

1050 Ti fps sorunu

FurMark ve AIDA64 testlerini yapıp sonuçlarını paylaşır mısın?
  6. M

Sistem Nasıl ?

Daha iyisi bulunabilir. İşlemciden kısıp HDD + 3200 Mhz RAM alınır.
  7. M

Bilgisayar mühendisliği için lise

Ben 167 puanlı İmam Hatip Lisesinden mezun oldum. Şu an Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. İş okulda değil sende biter. Anadolu lisesine gidersen daha kolay kazanırsın. Bilişim bölümüne gidersen daha zorlanırsın kazanırken ama kazanınca daha kolay adapte olursun.
  8. M

PC MAVİ EKRAN VERİYOR

RAM'iniz bozuk olabilir.
  9. M

Hangi 144hz monitör(sebebiyle)

Alttaki 2 taneyi bilmiyorum ama 1. monitörü kullanıyorum. Şu ana kadar bir problem sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum. Samsung/ViewSonic/AOC gibi markalar varken HP alınmaz bana kalırsa.
  10. M

Ofis için pc topladım. Bir bakar mısınız?

O zaman tamam. :D Ama autocad, solid gibi programlar kullanılacaksa işlemciyi yükseltin derim. 2 sene sonra teknik servisteki stajyerleri "bu PC yavaş çalışıyor" diye çağırmayın... :'(
  11. M

SİSTEMİM UYUMLU MU

Hepsi uyumlu ama 850W fazla değil mi?
  12. M

Ofis için pc topladım. Bir bakar mısınız?

Seçtiğiniz işlemci güzel ancak belki daha iyi olabilir. 2600 gibi. 1 TB SSD gerekli mi? Ne için kullanılacak PC? 240GB SSD+1TB HDD daha uygun olur gibi.
  13. M

Oyun yapmak istiyorum

Ayrıca ailenle konuşabilirsin. Bu senin eğitiminle alakalı bir şey. Ki zaten 500 ₺ istemiyorsun. 30-40₺. Eğer yine izin vermezlerse kursu yayınlayan kişiye mail yoluyla ulaş. Sana ücretsiz verebilir. Udemy'de kupon verme durumları çok oluyor.
  14. M

Oyun yapmak istiyorum

C için: HTML+CSS için tonla video var youtube'da. Hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemediğim için atmak istemedim.
  15. M

Maksimum 10.000TL Monitör Dahil Bilgisayar Toplamak

Monitör : https://www.n11.com/urun/viewsonic-vx2458-c-mhd-24-144hz-1ms-hdmidisplaydvi-freesync-led-monitor-1075133?magaza=essbilisim&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwu8r4BRCzARIsAA21i_AB1ADip7JztE9-4tDR2821EggkTjgei_TJOs-GcIQdSwOxa1uruM4aAnJ7EALw_wcB Kasa...
  16. M

Oyun yapmak istiyorum

https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-komple-c-programlama-kursu/ Şuan 50₺. Ama fiyatlar sürekli değişiyor. Bakarsın yarın 25₺ olur. Biraz bekleyebilirsin. 30'a maksimum 40'a alırsın kursu. Ayrıca mobil uygulaması ile bilgisayarda fiyatları farklı oluyor. Her ikisinide kontrol et...
  17. M

Oyun yapmak istiyorum

Dil?
  18. M

Oyun yapmak istiyorum

Neden crack kovalayım? İnsanlar emek verip dışarıda binlerce liraya verilen kursu 30-35 TL'ye anlatmışlar. 30-35 ₺ seni fakir yapmaz. Ancak hem başkasının emeğine haksızlık yapmamış olursun hemde binlerce liralık bilgi kazanmış olursun. Crack emek hırsızlığıdır. 1595079085 İlk olarak Java en...
  19. M

Maksimum 10.000TL Monitör Dahil Bilgisayar Toplamak

10.700 olarak çıkmasının sebebi itopyada Ryzen 5 3600 olmaması. 300 ₺ az olacak o hesap. Eğer bu sistemi farklı yerlerden toplarsan çok daha uyguna getirebilirsin.
  20. M

Oyun yapmak istiyorum

Udemy üzerinde çok iyi fiyatlara çok iyi kurslar var. Yazılıma Unreal Engine kullanarak başlamanı önermem. Eğer bir yazılım mühendisi olmak istiyorsan C kullanarak başlamanda fayda var. "Hoop hemşerim adam oyun yapmak istiyor sen C diyorsun ya" diyenler çıkacak. O iş ne yazık ki öyle değil. Eğer...
Geri