Sıcaklık normal mi

Syv0x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Valorantta amd radeon R7 m260 i7 5500U 8gb ram laptop materyal kalitesi orta doku kalitesi orta kenar yumuşatma yok eşyönsüz filtre 4x 75 76 derece normal mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorantta amd radeon R7 m260 i7 5500U 8gb ram laptop materyal kalitesi orta doku kalitesi orta kenar yumuşatma yok eşyönsüz filtre 4x 75 76 derece normal mi
Çözünürlük 1024x768

Bugün konu açmıştım steam dan paladins indirmiştim sonra Microsoft şeyleri indirince korkmuştum eğer sıcaklık fazlaysa bitcoin minening mi var diye düşündüm De acaba öyle bir şey olabilir mi steam de birde paladins çözünürlük de 1024x768 ona dayanarak

Bugün konu açmıştım steam dan paladins indirmiştim sonra Microsoft şeyleri indirince korkmuştum eğer sıcaklık fazlaysa bitcoin minening mi var diye düşündüm De acaba öyle bir şey olabilir mi steam de birde paladins çözünürlük de 1024x768 ona dayanarak
Bitcoin falan ne alaka güzel kardeşim? Steamden virüs bulaşmaz. İnternette ki en güvenli yerlerden biridir Steam. "Ya biliyor musun bilgisayarına 1 virüs atıyorlarmış senin ekran kartından mining yapıyorlarmış" gibi şeylerle kafanızı doldurmayın. Senin ekran kartınla sence mining yapılması mümkün mü? Temmuz ayındayız. Sıcaklar en yüksek noktalarda. 76 olmayacakta kaç olacak? Google'a "ekran kartında kaç derece normaldir" diye sorsanız zaten size gerekli cevabı verecektir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözünürlük 1024x768
80 82
Dereceye kadar normal

85 üstü biraz sıkıntı ama 90 üstü ÇOK TEHLİKELİ ama onun içinde 2 tane witcher 3 ü medium ayarlarda açaman gerekir

Geri