Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Whatsapp mesaj sesi sorunu

Arkadaşlar ilk defa iphone telefon aldım ve 1 haftadır bir sıkıntı yoktu. Ancak bugün farkettimki whatsappta mesaj atınca 'çıkırttt' diye çıkan ses boğuk çıkıyor. Video falan açtım hoporlör de bir sorun yok ancak her mesaj attığımda ses o kadar boğuk çıkıyor ki rahatsız oldum. Ailemin...
  2. Yasinn

Yardım Yeni Aldığım iPhone da Sorun mu Var??

Karanlık ortam değil, çok hızlıda sallamıyorum ancak kasıyormuş gibi kamera. Konu amacından saptı kusura bakmyın.
  3. Yasinn

Yardım Yeni Aldığım iPhone da Sorun mu Var??

Hocam konuyla alakasız olacak ama bende 2-3 gün önce aynı telefonu aldım. Ön kamerayı salladığında kasma hissi oluyor mu?
  4. Yasinn

Android'den İphone'a geçilir mi?

Haklısınız hocam. Kesinlikle geçmek lazım yeni yıldan önce yada alacak ne varsa almak lazım.
  5. Yasinn

Evet hocam haklısınız aslında. 3 yıllık telefon olması benide şüphelendiriyor ama kesinlikle seneyede zam gelicek :(
  6. Yasinn

Amiral sınıfındadeğil de orta seviyelerde yaşadım. Ama pahalı telefonlarda yaşayan arkadaşlarım oldu. O yüzden hepsi iphone'a geçti :D Güvenlik yaması güncellemesini uzun süreler almıyor muydu telefonlar? ben mi öyle hatırlıyorum.
  7. Yasinn

Teşekkür ediyorum. 1732618312 Böyle yorumlardan sonra pişman olacağımı düşünmüyorum. Teşekkür ediyorum.
  8. Yasinn

İos 18 e geçenlerde kasma oluyormuş. Sizde de öyle mi?
  9. Yasinn

Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak istiyorum. Şuanda bütçem 13'e yetiyor. Siz önerir misiniz? ve sizce cuma günkü indirimlerde fiyatında bir miktar düşme olur mu?
  10. Yasinn

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

Anladım hocam, ama ikinizde gittikçe inatlaşıyorsunuz :D gerek yok bence kalp kırmaya.
  11. Yasinn

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

Hocam bence diğer arkadaş haklı.
  12. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

5.5 falan müthiş hocam. Ya yaktığı kadar gitse gene lafım olmayacak 4 vites motor bağırıp duruyor, değmiyor yani :D
  13. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

Bende çok bilmiyordum hocam. Araştırınca cidden fazla olduğunu gördüm. Arkadaşların dediği gibi yapıp 100 km gideyim bi, olmazsa servise götürürüm. Teşekkürler.
  14. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

1.4 benzin lpg yok. Hocam yol bilgisayarını sıfırlayıp benzin alıyorum ve direkt olarak 14.5 değeri çıkıyor. 1730298532 Hayır hocam. Ama tüketim fazla hani yol bilgisayarına bakmasam bile anlarım. Çok çabuk bitiyor.
  15. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

Tamam hocam servise götüreyim, peki yol bilgisarının yanlış gösterme ihtimali var mı?
  16. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce 600k ya 2016 otomatik i20 aldım tanıdıktan. Bildiğim bir arabaydı zaten sıkıntısı falan yok yani. Bakımını yaptırıp aldık. Arabayı kullanıyorum ve her benzin alımından sonra yol bilgisayarını sıfırlıyorum ancak yakıt tüketimini 14-15/100 km olarak gösteriyor. Bu çok...
  17. Yasinn

epic games cadılar bayramı indirimleri

18 ekimde başlıyormuş hocam.
  18. Yasinn

Crackli oyun sitesi önerisi

Hocam bu konuda şimdi sizi linçleyenler olacaktır :d Maalesef güvenilir bir yer yok siteleri araştırın ve popüler siteleri kullanın. Crack maalesef risk demek.
  19. Yasinn

Yardım İşlemcim 0.55 GHZde sabit kalıyor

Hocam benim dediğimi bir dene. Uygulamada başka ayarda bilmiyorum. Eğer bu dediğim olmazsa yabancı kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim.
Top Bottom